Dani ljubavi i darivanja

Dr. Pasha svojim darovima vaše romantične trenutke čini savršenima!

Zdravlje i njega na prirodan način okosnica su asortimana u tosaminoj trgovini “Bijeli štacun”, u trgovačkom centru WestGate na prvom katu. Za vas su pripremljena dva poklon bona u iznosu od 100,00 kn, za nju i njega. Odgovorite na pitanja jer poklon bonovi čekaju vlasnike!

Uz poznate proizvode poput prirodne kozmetike dr. Pasha, higijenskih proizvoda Natura Femina, Vir ili Jasmin te dječjeg programa to.to u “Bijelom štacunu” u ponudi su i proizvodi koji hrvatskom tržištu još nisu poznati, poput mekanih i kvalitetnih dječjih igračaka Nattou ili udobnog rublja za trudnice Cantaloop.

Specifičnost je i prigodna ponuda poklon paketa, u različitim kombinacijama proizvoda iz linije prirodne kozmetike dr. Pasha. Tradicija i prirodne komponente sastavni su dio proizvoda Dr. Pasha. Oni će vam vratiti snagu te okrijepiti duh, ostavljajući kožu mekom i svježom.

Tražite li ideju za nešto drugačiji, otkačeniji poklon partneru, prijatelju ili kolegi, nešto što će ga obradovati i nasmijati? Želite li partneru pokloniti nešto što diskretno upućuje na intimne trenutke u dvoje a pritom je duhovito i vrlo upotrebljivo?

Simpatični i ne sasvim uobičajeni poklon paketi Dejmedol i F*k cunce su baš ono što trebate: riješit će vašu dilemu oko odabira poklona a slavljeniku će dati čisto konkretan mig.
A ako ih donesete na proslavu, uvjeravamo vas da će osigurati i salve smijeha svih prisutnih. Provjereno! Ovaj poklon paket sadrži: mirisnu svijeću koja zagrijavanjem postaje aromatično i opuštajuće ulje za masažu te tri mekane krpice kojima ćete nježno obrisati ljubavne sokove.

Aromaterapijska svijeća za masažu

Ručno je rađena od prirodnog sojinog voska. Ono što Dr. Pasha svijeće čini drugačijim od ostalih je to što se mogu koristiti u masaži. Otopljeni prirodni vosak soje pogodan ja za masažu lica i tijela. Uz masažu svijeće djeluju aromaterapijski, opuštajuće i smirujuće. Samo nanesite toplu masu direktno na kožu i umasirajte ju.

Rješenje za vaše dileme nalazi se u tosaminoj trgovini “Bijeli štacun”, u trgovačkom centru WestGate, na prvom katu.

 Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo