Očistite svoju kožu iznutra! - Ordinacija.hr

Dani ljubavi i darivanja

Očistite svoju kožu iznutra!

Osvojite jedinstveni detoksikacijski medicinski proizvod s kojim će vaša koža blistati, a organizam se vratiti u ravnotežu! Darujemo jednog čitatelja!

Kako bi si osigurali svjež i blistav ten, organizam prvo morate očistiti iznutra. U našem probavnom sustavu nalaze se nakupljeni toksini, bakterije i mikroorganizmi koji remete normalnu funkciju probavnog sustava i štete našem organizmu, a to se manifestira na našoj koži u obliku akni.

Akne su najučestalija kožna bolest. Obično se javljaju kao posljedica hormonalnih promjena, a nastaju i kao rezultat konzumiranja određenih namirnica. Stres također može odigrati veliku ulogu.

Ako imate problema s izbijanjem akni i prištića, neovisno o uzroku, taj će problem učinkovito riješiti Enterosgel – jedinstveni detoksikacijski medicinski proizvod koji će na sebe selektivno vezati samo štetne tvari i izbaciti ih iz organizma prirodnim putem. Enterosgel u probavnom sustavu djeluje poput pametne spužve koja naš organizam čisti i olakšava nas od svih tegoba koje su povezane s prisutnošću štetnih tvari.

Uz Enterosgel ćete već 7-10 dana nakon prve primjene vidjeti poboljšanje na svojoj koži koja će biti vidno čišća.

Enterosgel djeluje brzo i učinkovito, nema nuspojava i u potpunosti je siguran za sve dobne skupine, pa čak i za malu djecu i trudnice. Zbog svog načina djelovanja preporučuje se kod liječenja cijelog niza različitih stanja i bolesti, ali i kao redovita preventivna detoksikacija organizma!

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo