Dani ljubavi i darivanja

Slencera steznik na dar!

Želite li ovaj jedinstveni steznik odgovorite na naša pitanja, napišite koja je vaša veličina i već sutra saznajte jeste li sretan dobitnik!

Slencera je revolucionaran jednodijelni steznik koji daje stvarne rezultate! Slencera steznik seže od prsa, do bedara, pružajući vitku siluetu. Slencera je potpuno neprimjetna ispod odjeće. Možete je nositi svakodnevno!

Slencera djeluje u 2 faze:

Faza 1. U trenutku kad odjenete Slenceru, stanjit će vas za 2 konfekcijske veličine i rasporediti višak kila!

Faza 2. Nosite Slenceru svakodnevno, i već za nekoliko tjedana možete trajno smršavjeti.

Slencera je jedinstveni steznik. Napravljena od tkanine optočene bio-keramičkim česticama, najnovijeg znanstvenog otkrića. U Slenceri je prisutno čak 4000 bio-keramičkih čestica koje pomažu sagorjeti višak masnoća, možete smršavjeti trajno! U trenutku kada bio-keramičke čestice dođu u doticaj s kožom, upijaju toplinu iz tijela putem infracrvene toplinske energije. Postupak aktivira cirkulaciju i proizvodi više topline kako bi se nadomjestio gubitak iste. Time sagorijevate višak masnoća.

U trenutku kada odjenete Slenceru, izgledat ćete mršavije i osjećati se seksipilnije! Pravilno će rasporediti višak masnih naslaga oko struka, leđa ili bedara. Možete nositi bilo koju odjeću, neće se primijetiti da nosite Slenceru. Uz Slenceru, izgledat ćete mršavije u trenutku! Ako je nosite u razdoblju od oko mjesec dana, sagorjet ćete višak masnoća i trajno smršavjeti. Možete je nositi i dok spavate.

Slenceru mogu nositi osobe različitih konfekcijskih veličina, dostupna je u sljedećim veličinama:

  • S (34-36)
  • M (38-40)
  • L (42-44)
  • XL (46-48)
  • XXL (50-52)

Više informacija o Slenceri potražite na www.celmar-media.hr Ili na našem broju telefona 052 630 037!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo