Novosti

Novi oblik vježbanja: Više od 400 različitih vježbi na jednoj spravi

Izlika za izbjegavanje vježbanja zbog ponavljajućeg treninga, pada u vodu s ovim novim načinom koji nudi više od 400 vježbi zbog kojih se nikad ne ponavlja potpuno isti trening, ne gubi se motivacija i ne stagnira se u transformaciji.

Lagree Fitness predstavlja jedinstven pristup vježbanju oblikovan kako bi stimulirao jakost, izdržljivost, stabilnost trupa te fleksibilnost i ravnotežu u gotovo svakoj vježbi.

Trenira se na spravi nazvanoj Megaformer, koju je dizajnirao fitness-guru Sebastien Lagree.

Sprava je to koja čini treninge visoko zabavnim, ali i efikasnim. Naime, vježbanjem se postiže visok utrošak kalorija (500-800 kcal), izdužena muskulatura te poboljšan tonus mišića u samo 50 minuta.  

U Motus Melioru treninge će voditi mr. sc. Margareta Marković, trenutačno jedina certificirana instruktorica u Hrvatskoj prema metodi vježbanja Lagree.

“Metoda Lagree Fitness, koja se provodi na Megaformeru, predstavlja ultimativni način vježbanja jer istovremeno razvija sve komponente čovjekova fitnessa – aerobni fitness (izdržljivost), mišićni fitness (jakost i snagu), fleksibilnost muskulature i pokretljivost tijela, ravnotežu i stabilnost trupa i zglobova. Kretnje su spore i kontrolirane, uz fluidne prelaske iz vježbe u vježbu te jednostavnu regulaciju otpora. Moguće je odraditi velik broj varijacija vježbi usmjerenih određenim dijelovima tijela”, objašnjava instruktorica. 

Na satovima Lagree Fitnessa upotrebljava se inovativni Pilates Reformer, nazvan Megaformer. On omogućuje brz i lagan prelazak iz vježbe u vježbu, što osigurava visok intenzitet rada i učinkovito sagorijevanje kalorija i masti. Omogućuje i kontroliranu i sporu izvedbu pokreta u svim ravninama, izbjegavajući nagle i eksplozivne kretnje, koje mogu ozlijediti mišiće, tetive i zglobove. Stoga su satovi Lagree Fitnessa™ primjereni vježbačima različite dobi, spola i razine forme.

Posebnost ovog načina vježbanja čini i više od 400 vježbi i njihovih varijacija zbog kojih se nikad ne ponavlja potpuno isti trening, ne gubi se motivacija i ne stagnira se u transformaciji. Mišići su neprekidno podvrgnuti izazovima, što rezultira optimalnim rezultatima u najkraćem vremenskom roku.

Na svakom se satu Lagree Fitnessa na siguran i učinkovit način stimuliraju svi elementi tjelesne forme od srčano-dišne izdržljivost, mišićne jakosti i izdržljivosti, preko sastava tijela i ravnoteže i stabilnosti zglobova i kralježnice do pokretljivosti zglobova i fleksibilnosti mišića.

Kako bi spravu Megaformer približili vježbačima, Motus Melior daruje prvih 50 klijenata dvjema besplatnim dijagnostikama biološke dobi i fitnessa, ako ostanu trenirati tri mjeseca.

Ako želite biti mršavi, vježbajte ujutro jer to je najbolje vrijeme za razgradnju masnoća!

Ordinacija.hr

Foto: Motus Melior

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo