OTVOREN DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine - Ordinacija.hr

Novosti

OTVOREN DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine

Posjetite DENTEX 2014., koji je otvoren do 17. svibnja.

Na Zagrebačkom velesajmu otvoren je DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine.

DENTEX je okupio na jednom mjestu čitavu dentalnu struku, liječnike, tehničare i asistente te proizvođače i distributere dentalne opreme i usluga. Ovo je izvrsna prilika da na jednom mjestu u samo tri dana ostvare kontakte, sklope poslove i dogovore buduću suradnju.

Kao i do sada, sajam prati kvalitetni profesionalni stručni program koji se veže uz aktualne teme iz svijeta dentalne medicine. Na taj način sajam DENTEX se svrstava u referentno mjesto susreta stručnjaka u pogledu predstavljanja novina i stjecanja uvida u mogućnosti novih tehnologija.

Od predavanja izdvajamo dvodnevni simpozij “Izazovi suvremene dentalne medicine – nove tehnologije, postupci i materijali“.

I ove godine organizatori nastavljaju praksu izuzetno prihvaćenih i posjećenih operacija uživo, koje će se izvoditi u posebno izgrađenoj i uređenoj sajamskoj ordinaciji. Posjetitelji će svakodnevno moći pratiti najnovije inovativne zahvate u endodonciji, oralnoj medicini i estetskoj dentalnoj medicini.

Novost je dentalni laboratorij u kojem će se održavati demonstracijski tečajevi za dentalne tehničare. Zainteresirani budući studenti dentalne medicine moći će se na sajmu informirati o uvjetima i programima stomatoloških fakulteta.

Na sajmu DENTEX sudjeluje 284 izlagača iz 28 zemalja, a traje do subote, 17. svibnja. Pročitajte više u članku ilina stranicama Zagrebačkog velesajma.

Program u cjelovitosti pogledajte OVDJE.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo