Garmin je pripremio darove za zaljubljenike u kretanje - Ordinacija.hr

Rođendanski party na Ordinaciji

Garmin je pripremio darove za zaljubljenike u kretanje

Naučite kako pametno pratiti otkucaje srca tijekom vježbanja te očitanja primijeniti za bolje rezultate, bez obzira jeste li početnik, entuzijast ili sportaš! Garmin vam daruje sportsku majicu za trčanje i knjigu “Budite u formi” finskog autora Juhapekka Tukiainena. Koga ćemo točno obradovati saznajte već sutra!

Upoznajte Forerunner® 225 – prvi Garmin® GPS sat za trčanje s pulsmetrom na zapešću

Predstavljamo Forerunner 225, prvi Garmin GPS sat za trčanje mjeri puls na zapešću zahvaljujući ugrađenom optičkom senzoru koji osvjetljava kroz kožu i mjeri povratnu količinu svjetla. Tu je i okvir koji štiti od ambijentalnog svjetla na poleđini sata, a osigurava ispravno određivanje pulsa. Na zaslonu samog sata je mjerač u živim bojama na kojem je jasno vidljiva zona i broj otkucaja srca u minuti u stvarnom vremenu, omogućujući korisniku da jednostavno prati program treninga koji zahtijeva zadano vrijeme ili udaljenost u određenoj zoni. Sivo, plavo, zeleno, narančasto i crveno područje na mjeraču prikazuju trkaču na prvi pogled, da li se nalaze u zoni pulsa za zagrijavanje laganog ili aerobnog treninga, na pragu ili u zoni maksimalnog pulsa.

Forerunner 225 omogućuje korisniku praćenje programa treninga i motivira ga da ostane aktivan kroz dan. Vodootporan je do 50 metara, a baterija mu traje do četiri tjedna kao sat s praćenjem aktivnosti te sedam do deset sati s aktivnim GPS-om i pulsmetrom. Sve to čini Forerunner 225 idealnim satom za dulje treninge. Tijekom aktivnosti u dvorani njegov ugrađeni akcelerometar omogućuje trkaču pohranu točne udaljenosti i tempa, čak i pri trčanju u zatvorenom bez dodatnog pedometra. Dostupne funkcije za napredne treninge mogućuju trkačima svih nivoa kreiranje prilagođenih treninga, orijentiranih na specifične ciljeve, uz vibracijska upozorenja na vrijeme, udaljenost, kalorije i puls, kako bi se usmjerili prema svojim najvećim potencijalima.

Između treninga, funkcija praćenja aktivnosti uređaja Forerunner 225, nadzire podatke kao što su broj koraka, udaljenost, potrošnja kalorija i praćenje sna, a njegova traka neaktivnosti s vibracijskim upozorenjem daje vam motivaciju kako biste ostali aktivni kroz dan.

Funkcije povezivosti uključuju automatsko učitavanje na Garmin Connect, besplatnu zajednicu gdje korisnici mogu pohraniti, planirati i dijeliti aktivnosti, dijeliti treninge putem društvenih mreža i pozvati prijatelje da ih prate uživo tijekom treninga. Kada je povezan s kompatibilnim pametnim telefonom Forerunner 225 će automatski učitati završenu utrku u Garmin Connect Mobile aplikaciju za naknadnu analizu i trenutno dijeljenje putem društvenih mreža.

Forerunner 225 je dostupan u svim boljim trgovinama opreme u crno/crvenoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.450,00 kn.

Za one koji se već bave sportom, Garmin kao nagradu daje knjigu Budite u formi, finskog autora Juhapekka Tukiainena. Knjiga Budite u formi, prikladna je za sve tri razine fizičke spreme, a korisne savjete pronaći će u njoj sportaši svih razina. Kako pronaći i zadržati motivaciju, kako ne pretjerati i zašto je važno pratiti ritam godišnjih doba i povremeno mijenjati način treninga, objašnjeno je jednostavnim primjerima u ovoj knjizi. Knjiga stavlja naglasak na praćenje broja otkucaja srca koji su jasan signal poboljšanja kondicije, a uz sportski sat naprednih funkcija moguće je pratiti i druge parametre koji nam omogućuju brže dostizanje sportskih ili zdravstvenih ciljeva.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo