Poliklinika sv. Nikola vas daruje - Ordinacija.hr

Rođendanski party na Ordinaciji

Poliklinika sv. Nikola vas daruje

Poliklinika Sveti Nikola vas daruje poklon bonom koji se odnosi na 50% popusta tijekom 9 mjeseca na sve ambulantne usluge i operativne zahvate.

U kontinentalnom dijelu Hrvatske, u samom središtu pješačke zone baroknog grada Varaždina smjestila se Poliklinika Sveti Nikola.

Poliklinika dijeluje kao privatna zdravstvena ustanova specijalizirana za pružanje kompletne zdravstvene usluge od prevencije i dijagnostike pa sve do liječenja. U sklopu poliklinike uključene su djelatnosti za urologiju, ginekologiju, internu medicinu te operativni blok koji uključuje plastičnu, estetsku i vaskularnu kirurgiju. Uz usko vezane specijalnosti obavljamo i usluge raznih vrsta sistematskih pregleda.

Poliklinika je jedinstvena u jugoistočnom dijelu Europe po svojim referentnim centrima poznatih njemačkih proizvođača medicinske opreme Richard Wolf, za endourološke operativne zahvate na prostati, mjehuru i kamencima i litotripsiju (ESWL) , kao i firme ERBE-Elektromedizin za operativne zahvate „vodenim nožem“ (Water-Jet) kod tumora prostate i mjehura. Metoda je specifična jer nakon radikalne operacije prostate zbog karcinoma, u velikom postotku slučajeva osigurava potenciju i normalan seksualni život.

Dnevna bolnica rađena je prema uzoru na europske i svjetske standarde te se nalazi u sklopu hotela Istra sa 4 zvjezdice. Svi pacijenti pa tako i njihova pratnja smješteni su u ugodnom ambijentu hotela čime se uklanja neugodan osjećaj boravka u bolnici, a ostavlja se dojam kao da su na godišnjem odmoru.

Djeluju i kao dio „PELVIC centra Adria – Alpe” koji uključuje cjeloviti pristup pacijentima sa inkontinencijom od dijagnostike, fizikalne terapije pod kontrolom UZV-a, operativnih zahvata do rehabilitacije nakon zahvata.

Poliklinika nudi i široku paletu programa oporavka od tegoba uzrokovanih menopauzom, kao i andropauzom i problema s potencijom u muškaraca.

Svi rehabilitacijski i eventualno operacijski tretmani prvo se odrađuju u centralnoj poliklinici u Varaždinu, a dodatni oporavak i nastavak konzervativne terapije i rehabilitacije može se odraditi u suradnim ustanovama i podružnicama poliklinike grupacija i hotela: Hotel Trakošćan, Lifeclass (Sv. Martin), Camping Šimuni (Pag), Bluesun – Hotel Elaphusa (Brač). Tu pacijenti mogu uživati odrađivajući zadani program iz poliklinike sa stručnim osobljem, boraveći u toplicama, šetajući planinarskim i šumskim putevima , biciklističkim i pješačkim turama i sl. Tu su također pripremljeni medicinski programi u ugodnom morskom ambijentu koji dodatno pozitivno utječe na svakog pojedinca.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo