Inovacija iz Poliklinike Ribnjak! - Ordinacija.hr

Rođendanski party na Ordinaciji

Inovacija iz Poliklinike Ribnjak!

Odgovorite na naša pitanja, a Poliklinika Ribnjak Centar dobitniku daje mogućnost izbora; Vaš dar može biti korekcija bora ili povećanje usnica – ovisno o vašim potrebama!

Lijepe usne neizostavni su dio estetskog sklada kojem svi težimo

Današnje neinvazivne tehnike omogućavaju nam povećati gornju ali i donju usnu, te korigirati određene asimetrije usana! Usna pritom dobiva na volumenu, konture postaju mekše i oku ugodnije. Zahvaljujući preparatima hijaluronske kiseline vrhunske kvalitete, povećanje i osvježavanje usana danas je dostupno svima!

Sa druge strane, u većine osoba, posebice onih starijih od 30, svakodnevno traje pravi “rat” sa borama. Bore se javljaju na raznim lokusima našeg lica, obično na čelu, zatim kao tzv. bore smijalice oko očiju, u području nazolabijalnih brazdi i usnih kutova itd. Mogu biti površinske ili duboke, a razlikujemo i statičke ili uvijek prisutne bore od dinamičkih, koje se pojavljuju sa određenom mimikom lica.

Estetski tretmani korištenjem hijaluronske kiseline u revitalizaciji kože danas su široko prihvaćeni.

Korištenjem hijaluronske kiseline, same ili u kombinaciji sa drugim tretmanima, Vaše se konture lica korigiraju i podižu, a bore se reduciraju do minimuma.

Poliklinika Ribnjak Centar poklanja Vam tretman Teosyal dermalnim filerom u vrijednosti do 3.000,00 kn

Teosyal dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline predstavljaju veliku inovaciju- prva generacija filera koja poštuje mimiku vašeg lica!

Za razliku od ostalih dermalnih filera, TEOSYAL®RHA paleta proizvoda na bazi hijaluronske kiseline dizajnirana je za podršku kože Vašeg lica u svakom pokretu, a pomaže sačuvati vitalnost, svježinu i mekoću vašeg lica. Pogodan je za većinu mobilnih područja vašeg lica a ponajviše za perioralno područje, obraze, nazolabijalne nabore, čelo i usnice.

Filer se kreće i rasteže u skladu sa kretnjama Vašeg lica

INOVATIVNA, PATENTIRANA TEHNOLOGIJA

TEOSYAL®RHA proizvodi su produkt istraživanja i razvoja TEOXANE Laboratorija, tehnologijom koja čuva prirodne osobine molekula hijaluronske kiseline visoke čistoće bolje nego što to čine drugi fileri na tržištu, time čineći Vašu kožu sjajnijom i gipkijom!

Za sve dodatne informacije i rezervacije posjetite stranicu www.poliklinika-ribnjak.hr ili nazovite 01 5510 832!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo