Tjedan rođendanskog darivanja

Darujemo uklanjanje madeža, Botox bora i povećanje usana!

Brinu te sumnjivi madeži na tijelu? Želiš se riješiti glavnih izdajica ljepote – bora? Sanjaš o punašnim usnama stvorenim za ljubljenje? Nema problema, Ordinacija.hr i klinika Barbel poklanjaju jedno uklanjanje dva madeža s tijela, jedan Botox bora ljutnje između obrva te jedno povećanje usana masnim tkivom. Imena tri vjerna čitatelja koja ćemo razveseliti ovim darovima objavit ćemo u ponedjeljak 9. rujna. Kako do ovih vrijednih poklona? Saznaj u nastavku članka…

Poliklinika za plastičnu i opću kirurgiju Barbel prva je registrirana privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj za djelatnosti plastične kirurgije i opće kirurgije. Smještena u medicinskom poslovnom prostoru, opremljena je svom potrebnom suvremenom medicinskom opremom i kirurškim instrumentarijem za plastičnu i opću kirurgiju.

Kadrovski je u potpunosti osposobljena za djelatnosti kojom se bavi, a posjeduje kompletnu opremu za hitne intervencije i reanimaciju, stacionarnu i mobilnu, kao i vlastito vozilo za transport vitalno ugroženog pacijenta. Klinika ima četiri specijalističke ordinacije za: plastično-rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju, opću kirurgiju, endoskopsku i kirurgiju dojke.

“Danas, sve više pacijenata dolazi kod nas na operacije zbog profesionalnosti, visoke stručnosti, pripadnosti europskim kirurškim školama, dobrih rezultata i osiguranja pacijenata od zahvata. Poseban kompliment nam je što veliki broj pacijenata dolazi u našu ustanovu upućenih od kolega liječnika, kako obiteljske medicine, tako i drugih specijalnosti”, stoji na internetskoj stranici klinike Barbel.

Što ti Ordinacija.hr i klinika Barbel poklanjaju?

Povećane usne

Uklanjanje madeža tijela

Uklanjanje madeža s tijela je postupak kojim se kirurški izrezuje madež, rana se zašije, a promjena se uvijek šalje na analizu. Šavovi se najčešće sami razgrađuju, ožiljak se tretira sredstvom protiv jakog ožiljka i štiti od sunca.

Botox bora ljutnje

Botox bora ljutnje je aplikacija Botoxa u mišiće između i iznad obrva, uz lokalnu anesteziju kremom, s ciljem smanjenja jake kontrakcije mišića koji stvaraju bore. Učinak je vidljiv nakon deset dana, a traje najčešće četiri-pet mjeseci. Postupak se najčešće ponavlja.

Povećanja usana masnim tkivom

Povećanje usana masnim tkivom je postupak transplantacije vlastitog masnog tkiva iz nekog mjesta gdje ga ima u suvišku u željeno mjesto, u ovom slučaju u gornju i donju usnu.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo