Tjedan rođendanskog darivanja

Poklanjamo dijagnostiku zdravstvenog i funkcionalnog fitnesa u centru Motus Melior!

Motus Melior će trima čitateljima darovati uslugu dijagnostike zdravstvenog i funkcionalnog fitnesa. Saznaj sve o stanju svog tijela i što možeš napraviti kako bi ono bilo zdravije. Koga ćemo odabrati? Javit ćemo u ponedjeljak 9. rujna.

Svi ćemo se složiti da su tjelesna spremnost i funkcionalnost od iznimne važnosti u kontekstu zdravlja, vitke linije te uspješnosti u poslu i svakodnevnom životu. Upravo o tome govori Motus Melior, jedinstveni centar u regiji u svom individualnom pristupu i zajamčenim rezultatima. Motus Melior prvi u regiji na inovativan način spaja sportski i fitnes centar, polikliniku za ozljede i bolna stanja te nutricionističko savjetovalište. Stručni tim centra koji okuplja istaknute znanstvenike, predvođene prof. dr. sc. Goranom Markovićem, vodećim stručnjakom za sport i zdravstveni fitnes, koristi jedinstven i učinkovit sustav rada potpomognut tehnološki najnaprednijom opremom, jamči trajne rezultate klijentima s ozljedama, djeci s nepravilnim držanjem i kretnjama, a mladim, vrhunskim i rekreativnim sportašima pomaže da ostvare svoje ciljeve.

Motus Melior je pravo mjesto za sve one koji žele biti zdraviji, osjećati se i izgledati bolje te postići vrhunsku životnu ili sportsku formu. Više informacija o centru saznaj na Motus Melior.hr ili Facebook profilu Motus Melior.

MM

Motus Melior troje čitatelja portala Ordinacija.hr nagrađuje uslugom dijagnostike zdravstvenog i funkcionalnog fitnesa koja obuhvaća morfološku sastavnicu (odnosi se na sastav i građu tijela) i motoričku komponentu (ocjenjuje kvalitetu izvedbe temeljnih obrazaca pokreta, pokretljivost, ravnotežu i jakost mišića trupa).

Trajanje dijagnostike je jedan sat, a sve što trebate ponijeti su čista sportska odjeća i obuća. Bez brige, dijagnostika je potpuno neinvazivna i bezbolna, a pruža vrijedne informacije o stanju tvog tijela te otkriva koja područja možeš unaprijediti za bolje zdravlje i bolji osjećaj.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo