Hrana i recepti

Hrana i recepti

5times.hr – jedi zdravo i ukusno!

Što pojesti na poslu, a da je zdravo i niskokalorično? Gdje naručiti, a da pritom ne moram odlaziti s radnog mjesta? Koliko novaca trošim na brzu i lošu hranu nakon koje se osjećam loše?

Ako si svakodnevno postavljate slična pitanja, pravo je vrijeme da upoznate centar zdrave prehrane “5 times.hr“!

Što je 5times?

Riječ je o jedinom i prvom servisu zdrave prehrane ovakvog tipa u Hrvatskoj koji se temelji na tezi važnosti 5 obroka dnevno (doručak, međuobrok, ručak, međuobrok, večera) i koji putem individualnog pristupa za vas izrađuje idealne jelovnike te ih priprema i dostavlja gotove (pripremljene) na kućnu adresu u paketu za narednih 3 dana.

5times.hr pruža svojim korisnicima nutricionistički izbalansirane obroke u kojima je zastupljena idealna količina nutrijenata. Osim što su kalorijski kontrolirani, obroci se dostavljaju na vašu kućnu ili poslovnu adresu.

“Prvi smo i jedini centar koji prilagođava i rješava apsolutne sve tegobe vezane za poremećaje prehrane. Radimo sve vrste i tipove obroka od dijetalnih, sportskih, posebno prilagođenih pa sve do trudnica i mladih mama… Izradu svakog jelovnika rade nutricionisti koji su u neprestanom kontaktu s kupcima radi boljeg rezultata i prilagodbe. Svaki 5times proizvod (obrok) ima jasno istaknutu energetsku vrijednost radi kontroliranja unosa energije (kcal)”, pojašnjavaju iz centra zdrave prehrane 5times.hr.

Ponuda se sastoji od 2 različita programa prehrane:

  1. PREMIUM paketi – individualno prilagođeni programi prehrane koji sadrži 3 ili 5 obroka po danu
  2. SIMPLE obroci – gotovi nutricionistički izbalansirani obroci koje možete naručiti u skupinama pojedinačno (doručak ili ručak…)

Je li moguće istovremeno uštedjeti vrijeme i sačuvati zdravlje? Iskušajte 5times.hr!
Za više informacija nazovite na 01/3374-453

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo