Hrana i recepti

Hrana i recepti

Bio košarica iz Kozmo Bio kutka

Kozmo i Bio kutak predstavljaju vam BIO košaricu, svaki tjedan nova ponuda i super cijene.

Na policama Kozmo drogerije možete pronaći BIO proizvode raznih brendova koji imaju najpriznatije certifikate za proizvodnju eko hrane, a neki od njih su Dennree, Allos, Pural, Lebensbaum, Lima, Vivani, Byodo, Davert, Barnhouse itd.

Certificirani eko proizvodi

Kozmo je u svoju ponudu uveo različite vrste certificiranih eko proizvoda. Na policama se mogu pronaći ulja, žitarice, grahorice, tjestenina, kokosovi proizvodi, umaci, soli, začini, riža, biljne paštete, sladila, brašna, orašasti plodovi, sjemenke, suho voće, musli, sokovi, čajevi, kava, snackovi. Kombiniranjem ovih arikala možete si složiti super doručak, ručak ili večeru.

biokutak

Doručak bi vam trebao biti najdraži i najbitniji obrok u dana, jer ne kaže se bez veze “Doručkuj kao kralj, ručaj kao građanin, večeraj kao prosjak“.

Potražite BIO proizvode za vaš doručak ili kao dio doručka, za sebe ali i za svoje najmlađe članove, jer od malih nogu se uči, a i BIO je fino – npr. Čokoladni medvjedići – koji uz sojino mlijeko ili rižino mlijeko postaju super obrok, ili ako im ne paše takvo mlijeko, potopite medvjediće u obično mlijeko :).

Od 13. do 19.01. potražite proizvode po super cijenama od kojih možete pripremiti ukusan ručak – npr. Dennree Integralna riža uz 20 posto popusta, te uz tjesteninu pripremite umak od Dennree BIO Pasirane rajčice.

Posjetite vama najbližu drogeriju i potražite ove i mnogo drugih ukusnih BIO proizvoda na koje ćete se brzo naviknuti.

Nove tjedna ponude iz BIO košarice pratite na www.kozmo.hr/bio_kosarica

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo