Novi osvježavajući napitak od kokosa - Ordinacija.hr
Hrana i recepti

Hrana i recepti

Novi osvježavajući napitak od kokosa

Dan je uvijek važno započeti kvalitetnim obrokom. Zato je Aplro napitak od kokosa idealan izbor prilikom doručka – osvježavavajućeg je okusa i važan je izvor kalcija i vitamina.

Kokos. Sama pomisao na ovo egzotično voće neizbježno nas asocira na široke pješčane plaže, hlad palmi i šum tropskih valova. Na sreću, za puni doživljaj egzotike ne moramo otputovati daleko na plaže Balija ili Havaja. Dovoljno je zaputiti se do obižnje trgovine i potražiti Alprov novi osvježavjući napitak od kokosa.

Lakoća kokosa bez grižnje savijesti

Alpro napitak od kokosa najnoviji je član obitelji ukusnih i popularnih Aplro napitaka. Proizveden je od kokosa s dodatkom riže, čiji lak okus izvrsno upotpunjuje kokosovu slatko-egzotičnu aromu. Za razliku od većine napitaka, pa i od mlijeka, konzumiranje ovog napitka neće negativno utjecati na vašu liniju. Naime, čaša Alpro napitka od kokosa sadrži samo 40 kalorija. Za usporedbu, čaša mlijeka sadrži čak 134 kalorije. Također, Alpro napitak od kokosa ne sadrži dodane šećere, što znači da u ovom niskoenergetskom napitku možete uživati često i bez grižnje savjesti.

Dan je uvijek važno započeti kvalitetnim obrokom. Zato je Aplro napitak od kokosa idealan izbor prilikom doručka. Naravno, zbog svoga zavodljivog okusa i niske kaloričnosti, vejrujemo da ćete za njim često posegnuti i tijekom dana kad god zatrebate osvježenje. Zbog svog egzotičnog okusa Alpro napitak od kokosa dobro će vam doći i u kuhinji prilikom pripreme raznih jela i slastica u kojima biste inače koristili mlijeko. Odlično se slaže sa žitaricama, a naći će svoje mjesto i u raznim smoothiejima i frapeima kao i u raznim drugim zanimljivim kombinacijama.

Uz sva svoja pozitivna svojstva i okus kojem je teško odoljeti, Alpro napitak od kokosa važan je izvor kalcija i vitamina, a opet ne sadrži laktozu. To znači da ga možete, ako želite koristiti i kao potpunu zamjenu za mlijeko.

Alpro napitak od kokosa idealan je izbor za sve one koji se žele hraniti raznovrsnije i zdravije, ali prije svega to je napitak za one koji žele uživati u finim okusima i koji žele egzotiku na svome stolu i u svojoj prehrani. Osvježenje koje vam donosi naiskap popijena čaša ovog napitka s lakoćom će vas podsjetiti na egzotične krajeve i umiriti vaše tijelo i duh. Zato vas pozivamo da ga isprobate što prije u svim kobinacijama koje vam padnu na pamet. Uvjereni smo da ćete uživati.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo