Hrana i recepti

Hrana i recepti

PIK šunke idealan obrok u svako doba dana

PIK Zlatna kuhana šunka i PIK šunka u ovitku savršen su odabir za obrok u bilo koje doba dana jer sadrže vitamine, minerale i bjelančevine, točnije sve vrijedne sastojke koji su važni za zdravo funkcioniranje organizma.

Zbog dinamičnog načina života i velikog broja obaveza, često ne stignemo razmišljati o važnosti pravilne i nutritivno uravnotežene prehrane. Brojni nutricionisti savjetuju dnevne jelovnike koji se sastoje od više manjih obroka tijekom dana pa su PIK šunke odličan odabir za balansiran doručak ili ukusan međuobrok.

PIK Zlatna kuhana šunka i PIK šunka u ovitku savršen su odabir jer sadrže vitamine, minerale i bjelančevine, točnije sve vrijedne sastojke koji su važni za zdravo funkcioniranje organizma. Proizvode se od najkvalitetnijih komada mesa, cijelih buteva kojima je uklonjeno masno i vezivno tkivo te su zahvaljujući tome nježnog okusa i sadrže samo dva posto masnoće.

PIK šunke: puni okus s malo masnoće

Ako želimo očuvati zavidnu figuru, a pri tome nismo spremni činiti kompromis u gastronomskom doživljaju, PIK šunke najbolji su odabir. Iako je riječ o niskokaloričnoj namirnici, bogatstvo okusa ne izostaje jer su šunke s potpisom PIK kvalitete poznate po svojim profinjenim aromama.

PIK šunke

Ono što većina ljudi zasigurno ne zna je i to da su PIK šunke izvor
koenzima Q
koji poboljšava opće stanje organizma te usporava proces
starenja
.

Za idealan početak dana ili međuobrok preporučamo kombinaciju svježeg kravljeg sira i PIK šunki.

Sastojci:

Priprema:

Svježi kravlji sir pomiješajte s maslinovim ulje, soli, paprom i majčinom dušicom te izradite u fini namaz. Kruh narežite na kriške, a po želji ga možete i prepeći. Aromatični namaz premažite preko kruha te na vrh zalogaja stavite krišku PIK šunke.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo