Bodywarm učvršćuje tkivo tijekom ugodnog opuštanja!

linea snella, Bodywarm

Za postizanje potpunih rezultata pri gubljenju kilograma i centimetara ključno je učvrstiti tkivo i postići elastičnost kože.

Nakon vježbanja u Thermoslimu slijedi terapija u Bodywarmu, u kojem uz konstantnu temperaturu od 37 °C i pomoću terapije ozonom, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujemo kožu kako bi bez obzira na gubitak kilograma ostala mekana i elastična. Ova opuštajuća terapija djeluje na manje i srednje zahtjevne faze celulita te uklanja poteškoće povezane sa zadržavanjem tekućine u tijelu (otečene noge).

kKakvi su učinci Bodywarma?

  • Pospješuje prokrvljenost i smanjuje udio masnoća – radi čega se bitno poboljšava stanje celulita.
  • Ozon koji nastaje u Bodywarmu djeluje na nataložene masnoće i time najprije omogućava njeno pomicanje, a zatim izlučivanje.
  • Mješavina ozona, eteričnih ulja, odgovarajućih boja i vlažne atmosfere njeguje kožu kako bi ostala meka i elastična.
  • Tanak sloj vode koji nastane na površini kože omogućava raspršenim eteričnim uljima prodiranje u limfni tok.
  • Poboljšava imunitet cijelog organizma.


Upotreba Bodywarma u centrima Linea Snella preporučuje se nakon fizičke aktivnosti u Thermoslimu, prije anticelulitnih terapija te kao samostalan tretman za opuštanje.

kŽelite li i vi učiniti nešto za sebe? Ispunite obrazac na web stranici Linee Snelle i naručite se na potpuno neobvezujući, besplatni pregled.

Ukoliko pak želite okušati sreću i osvojiti besplatne tretmane u Bodywarmu, savjetujemo vam da redovito pratite web stranicu Ordinacija.hr. Centar Linea Snella već će idućeg tjedna nagraditi najvjernije čitatelje.

Centar Linea Snella nije mjesto na kojem se postižu samo odlični rezultati, nego i mjesto na kojem se rađaju predivne priče!


Linea Snella - Zagreb
Draškovićeva 10
Mobitel: 091 40 88 002
e-mail: zagreb-centar@lineasnella.hr

 

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!