Hrana i recepti

Hrana i recepti

Linea Snella – konkretna rješenja za suvremenu ženu

Užurbanim načinom života, okupirani brojnim obvezama i opterećeni raznim informacijama koje dopiru do nas, često zanemarujemo sami sebe. Možda je to i češće kod pripadnica ljepšeg spola, koje unatoč trudu i želji, ne stignu priuštiti si tretman kakav zaslužuju, pogotovo ne na dugoročnom planu.

Kod većine se takvi problemi najčešće izražavaju nezadovoljstvom vlastitim izgledom, a potom i psihičkim nezadovoljstvom. Metoda koja objedinjuje pristup na cjeloživotnom planu klijentice, a sazdana pod imenom Linea Snella, nakon Zaprešića odnedavno se primjenjuje i u novootvorenom centru u Zagrebu.

Riječ je o jedinstvenoj metodi koja je na tržištu prepoznata kao jedna od najboljih strukovno, tehnički i organizacijski oblikovanih. Vrijednosti kojima se tim Linee Snelle vodi svakako su odlična usluga, inovativan pristup, odgovoran odnos prema klijenticama kao i vrhunski osposobljene terapeutkinje i osobne asistentice koje preuzimaju odgovornost za uspjeh svojih stranaka. Zapravo, misija tima Linee Snelle je ženama pomoći da na najučinkovitiji, produbljen i prirodan način zažive zdravo i pri tome oblikuju svoje tijelo po vlastitoj želji. Sve veći broj zadovoljnih korisnica potvrda su uspjeha ovoga tima!

Pismeno jamstvo za vaš uspjeh i nakon završetka tretmana

U centrima Linea Snella nećete dobiti lažna obećanja o brzom i jednostavnom putu do vitke linije, dobit ćete jamstvo za siguran uspjeh u ostvarivanju vaših ciljeva te podršku i prijateljstvo za cijeli život. Nakon besplatnog pregleda i razgovora s visoko osposobljenim terapeutkinjama, odlučite li nastaviti program, imat ćete osobnog asistenta koji će zajedno s vama poduzeti sve kako bi se vaše želje ostvarile, a vi u međuvremenu postali vrlo zadovoljna i sretna osoba.

Besplatnim pregledom, razgovorom s klijenticom i analizom tijela na najsuvremenijem aparatu, dobiva se uvid u potpuno stanje te predlaže primjeren program. Prema podacima određuje se trajanje te sastavlja pismeno jamstvo kojim centar potvrđuje postizanje  određenog cilja i zadržavanje željenog izgleda i nakon tretmana, ukoliko se klijentica pridržava uputa i vježbi. Svi programi su individualni i prilagođeni potrebama klijentice.

k                   Vježbanje u Thermoslimu

Okosnica programa je upotreba sprave Thermoslim u kojoj se provodi vođeno individualno vježbanje uz konstantnu temperaturu od 37 °C, pod utjecajem infracrvene svjetlosti. Tijekom 20 do 25 minuta, koliko traje vježbanje u Thermoslimu, tijelo potroši do 1.500 kcal. Takvo vježbanje u certificiranom centru Linea Snella dovodi do smanjenja kilograma, gubitka centimetara na točno željenim dijelovima tijela, boljeg tonusa mišića, elastičnije kože i bržeg metabolizma. 

Nakon mjesec dana moguće je izgubiti 3 do 4 kg odnosno do jedan konfekcijski broj.

Nakon vježbanja u Thermoslimu slijedi opuštanje u Bodywarmu, vrsti saune u kojoj pomoću terapije kisikom, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujemo kožu. Time ona  ostaje meka i elastična, bez obzira na izgubljene centimetre.

Metodu Linea Snella nadopunjuje širok izbor najsuvremenijih komplementarnih terapija od kojih je trenutno najpopularniji ultrazvuk – kavitacijski sustav.

k                                 Kavitacija

Nakon tretmana dobivate godinu dana besplatnih kontrola

Poslije redovnog programa mršavljenja, odnosno oblikovanja tijela Linea Snella centar puno pažnje posvećuje razdoblju nakon mršavljena. Naime, nakon završenog programa svaka klijentica slijedećih godinu dana u centar dolazi na besplatne kontrole i savjete o daljnjoj brizi za svoje tijelo i duh.

Linea Snella – prijateljstvo za cijeli život

Terapeutkinje u Linea Snelli nisu samo zaposlenice centra, one su tu kako bi svojim klijenticama pružile podršku u svakom pogledu. Prijateljskim pristupom nastoje im pomoći u postizanju primarnog cilja i vraćanju osjećaja sreće i zadovoljstva vlastitim tijelom. Osim profesionalnosti u poslu maštovite su i u organizaciji različitih druženja u centru i izvan njega.

Želite li i vi učiniti nešto za sebe? Ispunite obrazac na web stranici Linee Snelle i naručite se na potpuno neobvezujući, besplatni pregled.

Centar Linea Snella nije mjesto na kojem se postižu samo odlični rezultati, nego i mjesto na kojem se rađaju predivne priče!

Linea Snella – Zagreb
Draškovićeva 10
Mobitel: 091 40 88 002
e-mail: zagreb-centar@lineasnella.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo