Hrana i recepti

Hrana i recepti

Otvoren centar Linea Snella u Zagrebu!

Zagrepčanke se napokon mogu pridružiti tisućama žena diljem svijeta koje su uspjele skinuti suvišne kilograme i preoblikovati stas! U metropolu je stigao centar Linea Snella! Svoja je vrata otvorio u samom centru grada, i to na adresi: Draškovićeva 10.

Metoda Linea Snella je jedna od najučinkovitijih prirodnih metoda za oblikovanje tijela na svijetu! Ona zahvaljujući kombinaciji temperature od 37 °C, ciljanih vježbi i infracrvene svjetlosti omogućava brzo, neinvazivno i lokalizirano mršavljenje te oblikovanje tijela.

l                       Ivana i Marija Husar

Otvorenju zagrebačkog centra Linea Snella su prisustvovale i poznate
pjevačice Ivana i Marija Husar, koje su s oduševljenjem prihvatile inovativan
način vježbanja i otkrile kako su oduševljene ovom prirodnom metodom
oblikovanja tijela.

“U centru Linea Snella sam pronašla rješenje koje sam tražila – profesionalan pristup, ciljano i učinkovito vježbanje koje daje vrhunske rezultate za mnogo manje utrošenog vremena te prijateljski
odnos s terapeutkinjama
. Budući da uz dvoje djece ne stignem provoditi nekoliko sati
tjedno u teretani, metoda Linea Snella je idealna za mene”, poručila je Ivana Husar.

“Sviđa mi se sam pristup prema ženama. Zaposlenicima centra Linea Snella je zaista stalo da klijentice promijene način funkcioniranja i prehrane, da treniraju i da poboljšaju tonus svog tijela te da pritom izbace stres koji svakodnevno nakupljaju u sebi. Metoda Linea Snella je idealna za žene koje nemaju vremena ni volje provoditi sate u raznim teretanama”, istaknula je Marija Husar.

k                Sonja Šafar i Teodor Kocman


Metoda Linea Snella na tržištu je priznata kao
jedna od najboljih certificiranih metoda za mršavljenje i oblikovanje tijela.

“Ono što nas razlikuje od drugih je pristup terapeutkinja prema našim klijenticama. Svakoj posjetiteljici centra omogućujemo besplatan pregled tijekom kojeg dobivaju stručan savjeti i uvid u postojeće tjelesno stanje. Naša specifičnosti je i potpisivanje pismenog jamstva, koji potvrđuje da će, pridržavanjem uputa i vježbi, klijentica postići određeni cilj te da će nakon tretmana zadržati željeni izgled”, istaknula je Sonja Šafar, voditeljica zagrebačkog centra Linea Snella.

Metoda Linea Snella osim brzih i jednostavnih terapija poput Thermoslima, Bodywarma, Thermobikea, Vibracijskog vježbanja, Ultrazvuka-kavitacije i Pressoterapije, omogućuje trajnu podršku i jamstvo za siguran uspjehu u ostvarivanju zadanih ciljeva.

k“Naša vizija je djelovati u smjeru zdravog života. Cilj nam
je da naša metoda bude prepoznatljiva u Hrvatskoj jednako kao u Europi i
svijetu. Želimo kod ženske populacije stvoriti pozitivan stav o zdravom životu.
Zahvaljujući našoj metodi, rezultate je moguće postići u vrlo kratkom roku i
vrlo učinkovito”, zaključio je Teodor Kocman, predstavnik firme Bontex d.o.o. iz Rijeke, koja je ovlašteni predstavnik i zastupnik Linea Sella franšize za Hrvatsku.

Želite li i vi učiniti nešto za sebe? Ispunite obrazac na web stranici Linee Snelle i naručite se na potpuno neobvezujući, besplatni pregled.

Centar Linea Snella nije mjesto na kojem se postižu samo odlični rezultati, nego i mjesto na kojem se rađaju predivne priče!


Linea Snella – Zagreb
Draškovićeva 10
Mobitel: 091 40 88 002
e-mail: zagreb-centar@lineasnella.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo