Sagorite više masti uz Turbo burn! - Ordinacija.hr
Hrana i recepti

Hrana i recepti

Sagorite više masti uz Turbo burn!

Turbo burn je formula s trenutnim energetskim djelovanjem i sagorjevanjem masti, a sadrži l-karnitin, kofein iz guarane i taurin.

L-karnitin je siguran i učinkovit derivat aminokiselina, a ima ključnu ulogu u procesima sagorIjevanja masti i proizvodnji energije u ljudskom organizmu. Važan je element transportnog sustava, koji u mitohondrije – koji se nalaze u svakoj stanici – transportira aminokiseline, kako bi tamo sagorjele i na taj način osigurale energiju za organizam. L-karnitin doprinosi sagorjevanju masti, poboljšava izmjenu tvari srčanog mišića, fizičke rezultate i regeneraciju. Mnoge su studije pokazale kako kofein značajno poveća učinak (fizički i psihički) te ublažava bol u mišićima. On stimulira središnji živčani sustav, povećava budnost, sposobnost koncentracije i potiče izmjenu tvari (metabolizam).

Taurin je vrlo važna aminokiselina koja igra ulogu u brojnim procesima razmjene tvari i u određenim okolnostima postaje esencijalna. Za sportaše je važna jer, slično inzulinu i kreatinu, raspolaže sposobnošću povećanja volumena stanica. S povećanjem volumena, stanice dospijevaju u anabolično stanje: tada mišići postaju puniji, maksimalna je hidratacija mišićnih stanica i brzina sinteze bjelančevina. Taurin je važan za mozak i središnji živčani sustav, pravilno funkcioniranje srca i lučenje žuči.

Turbo burn je ojačan sa 100 posto dnevno preporučene količine kompleksa B vitamina, koji povećava brzinu izmjene tvari, optimalizira tonus mišića i funkcioniranje živčanog sustava. Vitamini B skupine sudjeluju u razgradnji hranjivih tvari i u proizvodnji energije, a važni su u proizvodnji tvari za prijenos neuronskih podražaja.

Kako uzimati Turbo burn?

Konzumirajte jednu dozu Turbo burna (25 mililitara) pola sata do sat vremena prije početka treninga. U pakiranju se nalazi 40 doza (1000 mililitara).

Ukupno sto mililitara sadrži: 1600 miligrama L- karnitina, 2000 miligrama guarane i 4000 miligrama taurina.

Turbo burn možete kupiti pouzećem u našem web shopu: Turbo burn.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo