Ovaj sendvič je idealan obrok i za plažu i za posao, a potrebna su samo 3 sastojka

sendvic

Najbolji sendvič za vas, vašu djecu, za park, plažu ili posao...

Svi znamo kakav je užitak posegnuti za ukusnim obrokom na plaži, a oni su namirnica upravo za takve svrhe – kada trebamo nešto ukusno pojesti a baš nemamo vremena za ručak za stolom. Iako će svaki sendvič dobro doći, ovaj sa šunkom i maslacom je najbolja opcija. 

Savršen sendvič gotov za par minuta

Osim savršenog okusa, sendvič je takve strukture da se može nositi posvuda i neće se raspasti po torbi. Maslac i šunka su suhe namirnice pa se pecivo neće namočiti i postati nejestivo. 

Nevjerojatno je koliko se jednostavno priprema, a to možete napraviti doslovno minutu prije nego krenete van iz kuće – on ne sadrži priloge -salate, masline, paradajz niti krastavce. 

Ukusan je koliko i praktičan, a kombinacija slane svinjetine i kremastog maslaca je omiljena Francuzima, pa zašto ne bi bila i vama.  Kako sendvič ima samo dvije namirnice, potrebno je odabrati najbolje pecivo, a to je sigurno svježi baguette, a najbolji je onaj hrskavi koji će se savršeno slagati s kremastim maslacom, a i za njega vrijedi pravilo da je potrebno odabrati onaj bolje kvalitete. 

Palenta s rajčicama i mladim lukom - doručak koji ćete poželjeti jesti i za ručak i za večeru

Što se tiče šunke, odaberite vama najdražu, a pršut je sigurno odličan odabir. 
Pecivo razrežite na pola, namažite bogato maslacem i stavite šunku. Ljepota ovog sendviča je u jednostavnoj pripremi ali i savršenom okusu. Uživajte! 

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

 Prati nas na Viber Public Chatu!