Bebama će grčeve olakšati ovi plišanci - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Bebama će grčeve olakšati ovi plišanci

Ljekovita svojstva Warmies igračka punjenih mirisnom lavandom i prosom doći će do izražaja nakon zagrijavanja u mikrovalnoj pećnici ili smrzavanja u hladnjaku

Ako se želite ugrijati, opustiti da lakše utonete u san ili trebate hladni oblog za uganuli zglob, posegnite za – plišancem. Naravno, nije baš svejedno kojim. Ukratko, treba vam Warmies plišanac, igračka za male i velike koja je puno više od kratkotrajne zabave i koju možete zagrijati u mikrovalnoj pećnici ili na radijatoru ili je ohladiti u zamrzivaču, kako bi do izražaja došla njezina ljekovita svojstva.

Ako želite zdravo i emocionalno snažno dijete, poštujte ovo pravilo 

Jedinstvene izgledom, mirisom i funkcionalnošću Warmies pande, sovice, lavići, psići… napravljene su od prirodnih materijala – mirišljave francuske lavande i prosa koji je prije punjenja filtriran i termički obrađen i čiji je “zadatak” zadržati toplinu, odnosno hladnoću, dok je lavanda ta čiji će vas miris opustiti. Poznato je da su još naše bake koristile ugrijanu pšenicu, kao oblog za bolove kod dječjih kolika. Warmies igračke, prve na svijetu koje se smiju grijati, imaju još i bolji učinak kod dječjih grčeva, zbog lavande koja opušta.

Uz plišance, u paleti Warmies proizvoda nalaze se i plišane papuče koje također možete zagrijati u mikrovalnoj pećnici i njima ugrijati umorne i hladne noge. Želite li u svome domu priuštiti potpuni wellness užitak, Warmies u ponudi ima termofore, maske za oči, jastučiće protiv stresa koji će ublažiti bol u ramenima, vratu i zglobovima, a možete ih koristiti i kod upale sinusa ili glavobolje. Do ovih funkcionalnih proizvoda možete doći vrlo lako, klikom na stranicu warmies.hr. Idealan su poklon za predstojeće blagdane, ali i za ugađanje samome sebi.

M. B.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo