Zdravlje

Zdravlje

Otosan – za njegu i higijenu ušiju i nosne sluznice

Ušna mast štiti uho od vanjskih utjecaja i održava ga “podmazanim” te se obično uklanja svakodnevnim pranjem, no što kada je ušne masti previše da bi se odstranila vodom? Tada posežemo za proizvodima koji će pomoći, a Otosan proizvodi čine upravo to!

Obično ušna mast istječe iz zvukovoda u ušnu školjku i uklanja se svakodnevnim pranjem. Međutim, ponekad je fiziološko uklanjanje spriječeno zbog pretjeranog rada žlijezda ili posebnog oblika zvukovoda. Tada nastaje “čep“ koji kao posljedicu može imati različite iritacije, blokiranje zvukovoda, smanjenje kvalitete sluha, zujanje, pištanje i povremene promjene u osjetu ravnoteže. U tim slučajevima koristimo proizvode za uklanjanje suvišne ušne masti (Otosan kapi za uho s dodatkom propolisa, Otosan tuljac za higijenu uha i Otosan spray za njegu uha).

OTOSAN je listi svojih provjerenih vrhunskih medicinskih proizvoda za higijenu i njegu ušiju dodao novi proizvod, OTOSAN NASAL SPRAY® za njegu nosa.

OTOSAN tuljac

Prevencija problema, jednostavna, sigurna i učinkovita metoda.
Nježna toplina koja se stvara tijekom tretmana prodire u slušni kanal i omekšava ušni vosak, poznato kao termoterapija. Prirodan propolis pruža učinkovitu zaštitu i na prirodan način štiti uho, klinički testirano, hipoalergeno. Više udobnosti uz dodatak COMFY aplikatora za uho.

OTOSAN kapi

Higijena i zaštita.
Prirodne kapi za uho pomažu u otklanjanju tvrdokornog ušnog voska (cerumena) uz pomoć prirodnih ulja i propolisa, bez oštećenja kože.
Sastojci (iz organskog uzgoja): ulje slatkog badema, kukuruzno ulje, eterična ulja čajevca, geranija, smreke, propolisa i ekstrakta kamilice.

OTOSAN Spray®

Svakodnevna njega s organski uzgojenim ekstraktima.
Prirodno, neinvazivno čišćenje. Velika učinkovitost 100 % prirodnih sastojaka iz organskog uzgoja,bez dodatka boja i konzervansa. Kombinira učinkovitost čišćenja fiziološke otopine s antiseptičkim svojstvima ulja čajevca i sinergističkog djelovanja 100 % organskih biljnih ekstrakata nevena, kamilice, limuna, crnog sljeza i aloe.

OTOSAN NASAL SPRAY

Sprej za nos smanjuje natečenost sluznice nosa i ne izaziva ovisnost (bez vazokonstriktora). OTOSAN Nasal Spray za nos je 2.2 % hipertonična otopina morske vode iz Bretanje obogaćena prirodnim biljnim sastojcima: Aloa vera, crni ribiz, ulje planinskog bora, eterična ulja čajevca (Tea Tree) i limuna. Prirodno višenamjensko djelovanje: umiruje, hidratizira, ublažava upalu, čisti,njeguje. Brz, prirodan, pouzdan, djelotvoran, spasoNOSan. Ekološki sprej, bez potisnog plina.

www.kadulja.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo