Zdravlje

Zdravlje

Horoskop otkriva što će vam se najbolje dogoditi u veljači i u koje dane

Za neke znakove veljača donosi pozitivna iznenađenja!

Pozdravili smo retrogradni Merkur i završili s preispitivanjem svojih odluka… A što nas čeka ovog mjeseca?

Ovan: 16. veljače

„Ovo je dan kada trebati prepoznati svoje talente i osvijestiti koliko dobra donosite klijentima ili radnom okruženju. Ovo je i vrijeme za napredak u karijeri, traženje povišice ili napredovanja“, otkriva astrologinja  Stephanie Gailing, autorica knjige The Astrological Self-Care Journal..

Bik: 9. veljače

Galling ističe kako ćete se osjećati jako dobro u svojoj koži pa je dobar dan za razmišljanje o tome što želite od života. Može vam postati i jasno što treba promijeniti da ostvarite svoje ciljeve.

Ispričavamo se na lošim vijestima, ali… Ova tri znaka čeka najgora godina, kažu astrolozi

Vaga: 24. veljače

Na taj dan ćete biti mirni, osjećat ćete se ugodno u svojoj koži i o sebi voditi brigu. „Možda ćete pomagati prijatelji ili potpunom strancu. Uživajte u toploj kupki ili čaju, a pasat će vam i čitanje knjige. Što god radili mogli biste se osjećati posebno na ovaj dan“, dodaje astrologinja.  

Škorpion: 11. veljače

Često šutljivi, danas nećete imati problema s riječima. Ustvari, bit ćete pravi čarobnjak s riječima jer su se tako posložili planeti u vašem znaku. Nemojte se iznenaditi ako s lakoćom rješavate zadatke i probleme.

Strijelac: 17. veljače

Ovo je za vas najsretniji dan mjeseca pa se nemojte iznenaditi ako upoznate zanimljive nove ljude ili proširite horizonte. Svakako uživajte u novim iskustvima.

Šest horoskopskih znakova koji će ove godine imati razloga za sreću, a evo i zašto

Vodenjak: 14. veljače

Možda su tjedni iza vas zadavali probleme, ali na ovaj dan će se razići svi oblaci koji su vam smetali i sve ćete vidjeti puno jasnije, a uz to će se probuditi nova doza hrabrosti i vi ćete fokus prebaciti u neki novi smjer. Konačno osjećate da možete nastaviti dalje i to s lakoćom.

Riba: 18. veljače

Pozdravite veselo novo sezonu! Svemir vas na ovaj dan podržava iz svakog ugla a kod vas se javlja nevjerojatna inspiracija, a vaše suosjećajno srce će biti još otvorenije. Astrološki govoreći  – ovo je vaš trenutak pod suncem.

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo