Psiha

Psiha

Šest horoskopskih znakova koji će ove godine imati razloga za sreću, a evo i zašto

Nova godina je stigla, a sve nas zanima kako ju učiniti što boljom.

Prema pisanju portala Hindustan Times ova će godina biti dobra za one koji se bave sportom, a oni koji se bave politikom i modom će ove godine imati više uspjeha. Koji će horoskopski znaci imati najviše sreće?

Ovan

Ove godine vas prati bezgranična energija, a sve svoje znanje ćete ulagati u ostvarenje svojih planova, a vaše vještine vođe će povećati šanse da uspijete. Indeks zdravlja je kod vas 80 posto pozitivan što je dobra vijest.

Blizanci

Zavirit ćete u sebe i pronaći izvor vaših problema i trudit ćete se da ih sve riješite. Bit ćete dosta emocionalno osjetljivi ove godine pa vas tu čekaju izazovi. Uložite napor u promjene u prehrani kako biste ojačali imunitet.

Ispričavamo se na lošim vijestima, ali… Ova tri znaka čeka najgora godina, kažu astrolozi

Rak

Ove ćete godine imati rješenje za svaku situaciju jer ćete se prepustiti tradicionalnom razmišljanju koje će vam pomoći, vodit ćete luksuzan život te postoji šansa da se poveća financijska dobit.

Lav

Lavovi bi mogli ove godine završiti poslove uspješno radi dobrih organizacijskih vještina, a radi javnog rada biste mogli primiti nagrade i priznanja. Ljudi će vam se obraćati i tražiti od vas savjete.

Vaga

Ove vas godine čekaju važni zadaci vezani za organizaciju i timski rad, a savjet je da važne odluke donosite na vrijeme kako ne biste propustili velike prilike. Kako imate jak osjećaj za moral, ove godine ćete premostiti sve prepreke, a od kolega ćete dobiti svu moguću podršku.

Ova jednostavna aktivnost može vam poboljšati pamćenje, a potrebna vam je samo jedna minuta

Škorpion

Ove vas godine prati jako samopouzdanje i prilagodit ćete se svakog situaciji. Postoji mogućnost primanja nagrada za svoj rad. Bit ćete mentalno jaki i svaka okolnost će vam predstavljati priliku za razvoj.

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo