Zdravlje

Zdravlje

Isprobajte Smart Clean lopticu za pranje rublja!

Odjeća oprana Smart Clean lopticom idealna je za djecu i osobe koje pate od alergija i/ili imaju osjetljivu kožu, jer na tako opranoj odjeći nema ostataka deterdženata i omekšivača koji mogu iritirati kožu, dišne organe i sluznicu.

Najbolja ekološka alternativa tradicionalnim deterdžentima za pranje rublja

  • odlično rješenje za učinkovito pranje bez štetnih kemikalija
  • visoka otpornost i izdržljivost – trajnost do 3 godine
  • čuva kvalitetu tkanina, odjeća zadržava oblik i boje su postojane
  • redovitim korištenjem štedi, novac, vodu i vrijeme
  • smanjuje zagađivanje okoliša
  • jednostavna za upotrebu – lopticu samo staviti zajedno s rubljem u perilicu i prati na željenom programu
  • pogodna za nježnu i osjetljivu kožu – nije potrebno stavljati omekšivač

Smart Clean prednosti

k         Keramičke kuglice skrivene u loptici

Smart Clean loptica ima brojne prednosti u odnosu na tradicionalne praškaste i tekuće deterdžente na bazi fosfata i ostalih kemikalija koji se najviše koriste za pranje rublja, jer je:

Efikasna!
Smart Clean loptica za pranje rublja će čak i bez dodataka poput parfema, učiniti odjeću čistom, prirodno mirisnom i svježom. Jednostavno nema ni razloga, a ni potrebe za dodavanjem omekšivača jer loptica čini vodi mehaničkim putem isto što joj deterdženti čine kemijskim putem. Keramičke kuglice sadržane u loptici uklanjaju iz vode kalcij i magnezij čineći je “mekšom” i povećavajući njen pH. Na taj način omogućuju dublje prodiranje molekula vode u tkaninu te daju vodi veću učinkovitost čišćenja. Magneti sadržani u unutrašnjosti loptice privlače nečistoće koje se zahvaljujući njima lakše odvajaju od tkanine, ispiru i odlaze s otpadnom vodom.

Ekonomična!
Već tijekom prva 2 do 3 mjeseca Smart Clean loptica isplaćuje samu sebe! Naime, pranjem rublja čak do 3 godine bez troškova za dodatne deterdžente i omekšivače, ostvarujete uštedu od 1800 do 2800 kn i to bez potrebe pranja na visokim temperaturama i ispiranja što štedi struju, vodu i vrijeme.

kEkološka!
Smart Clean loptica zamjenjuje do 50 do 100 kg deterdženta i 15-30 kg omekšivača! Samim time smanjuje se onečišćenje okoliša fosfatima i ostalim toksinima koji su prisutni u klasičnim sredstvima za pranje rublja čime se izravno utječe na očuvanje prirode te biološke raznolikosti biljaka i životinja. Korištenje loptice (pakirana u kutiji koja se može ponovno reciklirati) bitno utječe na smanjenje potrošnje ambalaže kao i korištenje goriva za transport proizvoda. Keramičke kuglice i magneti u loptici su biorazgradivi, a ovojnica je izrađena od reciklirajućeg SEBS plastičnog materijala.

Zdrava!
Odjeća oprana Smart Clean lopticom idealna je za djecu i osobe koje pate od alergija i/ili imaju osjetljivu kožu, jer na tako opranoj odjeći nema ostataka deterdženata i omekšivača koji mogu iritirati kožu, dišne organe i sluznicu.

Uobičajena cijena: 250,00 kn
Cijena s popustom: 150,00 kn

Smart Clean lopticu za pranje rublja možete naručiti i putem našeg web shopa (Smart Clean loptica).

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo