Zdravlje

Zdravlje

Kako biti neodoljiv ženama?

Koje su osobine snažnijeg spola najprivlačnije ženama? Zbog čega se pale na vas? Što ih može kupiti na prvu loptu, a što vas može diskvalificirati u roku keks?

Mnogo je istraživanja provedeno na ovu temu… Dok neki tvrde kako žene osvajaju osjećajni i pažljivi momci koji vole duge šetnje i razgovore o sve i svačemu, druga su istraživanja pokazala kako su tjelesne karakteristike te na koje pripadnice ljepšeg spola više obraćaju pozornost pri odabiru potencijalnog partnera. Treća pak istraživanja razlučuju želi li žena dugu i stabilnu vezu ili zabavu bez obveza i prema tome rezultati mogu biti oprečni.

Tako je Fox News objavio podatke najnovije studije koja savjetuje muškarcima što mogu promijeniti na sebi ako žele osigurati 100-postotnu “prođu“ kod dama. Prvi i najvažniji savjet, posebno aktualan ovih vrućih ljetnih dana, odnosi se na izgled i higijenu. Naime, žensko srce možete najlakše osvojiti ako uklonite višak dlačica (na raznim mjestima). Markantna muška prsa su poželjna, no sve više od toga je zaista previše (posebno se govori o leđima). Stisnite zube i izdržite! Pri tom vam od velike pomoći može biti blog Ribafisha: Dole dlake – bolna reportaža s depilacije leđa…

Ako vam je cilj kratka romansa puna strasti, imate veće šanse osvojiti damu zamišljenim, misterioznim izrazom lica. S druge strane, ako želite upecati curu za dugu vezu, nabacite svoj najbolji osmijeh i put ka njenom srcu vam je zagarantiran. Dugoročnu vezu također možete osigurati ako nosite cipele s petom debelom 1,3 cm i ako se pravilno držite.

Najbolji uspjeh imaju muškarci s muževnom bradom, oni koji puštaju bradu ili brkove kako bi stvorili dojam simetrije na licu (vjerojatno ako imaju manjak na vrhu glave) te oni koji nose odjeću koja naglašava oblik njihova torza (u obliku slova V).

Ako volite mirisati na kilometre, znajte kako bi vas to moglo stajati pokojeg spoja, s obzirom da su dame izglasale veto prejakoj kolonjskoj vodi. Na desetom mjestu najpoželjnijih osobina našla se tjelovježba – vodite brigu o svom zdravlju i tijelu i sigurno žete biti nagrađeni.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo