Zdravlje

Zdravlje

Kako do snažnijeg imuniteta?

Tijekom zime povećan je broj viroza i infekcija koje napadaju naš organizam i slabe imunitet. Uz prehlade, gripe, infekcije I čestu upotrebu antibiotika, općenito smo umorniji i iscrpljeniji. Posebno su izloženi kronični bolesnici, djeca te radno aktivni s ubrzanim tempom života. Za snažniji imunitet, zaštitu organizma I brži oporavak cijele obitelji u ponudi tvrtke Hamapharm potražite MiVita Beta Glucan proizvode.

MiVita Beta Glucan KIDS je visokokvalitetan tekući farmaceutski proizvod koji se koristi za jačanje imunonološkog sustava kod djece. Posebno je koristan u vrijeme povećanih pojava infekcija i viroza te u slučajevima pojave bolesti kod drugih članova obitelji. Ugodnog je okusa maline i djeca će ga rado popiti.

MiVita Beta Glucan 500 kapsule koriste odrasle osobe za jačanje imuniteta. Najčešće se koristi uslijed pojava virusnih infekcija poput prehlade, gripe i herpesa, kod čestog obolijevanja od bakterijskih infekcija te nakon dugotrajnog korištenja antibiotika. Koristi se također kao potpora imunitetu kod kroničnih bolesti (alergija, dijabetesa, tumora), pojačanog umora, iscrpljenosti i učestalih stresnih situacija.

Zašto baš MiVita?

MiVita Beta Glucan proizvodi sadrže tri aktivne komponente: bioaktivni polisaharid beta glucan, vitamin C i cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Ovim proizvodima zasigurno ćete pomoći obrani organizma jer sadrže najveću moguću dozu visokopročišćenog i biološki najaktivnijeg oblika beta-1,3/1,6-D-glucana, u jedinstvenoj kombinaciji s vitaminom C i mineralom cinkom koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Preventivno je dovoljna jedna kapsula na dan, a kod već narušenog imuniteta tri kapsule dnevno.

Kako bi osigurali normalno funkcioniranje imunološkog sustava i organizma, ubrzali oporavak te poboljšali kvalitetu života, potražite MiVita Beta Glucan proizvode u svim ljekarnama po cijenama od 145,90 kn za MiVita Beta Glucan KIDS, 249,00 kn za MiVita Beta Glucan 500 s 40 kapsula i 498,00 kn za MiVita Beta Glucan 500 s 90 kapsula.

Potražite gratis proizvode uz kupnju MiVita Beta Glucan kapsula

Svaki kupac koji odabere MiVita Beta Glucan 500 s 40 kapsula na poklon će dobiti HandyMax kremu za njegu suhe, osjetljive i oštećene kože ruku, a za kupljeni proizvod MiVita Beta Glucan 500 s 90 kapsula, VenoMax emulgel za njegu nogu s poteškoćama u venskoj cirkulaciji.

Potražite u ljekarnama!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo