Zdravlje

Zdravlje

Liječenje u najboljim svjetskim klinikama za 99 kuna mjesečno

Vodeća hrvatska zdravstvena osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS koja jamči liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika

Mnogi od nas na zdravlje misle tek kad se razbole, a tada je vrlo teško držati konce u svojim rukama. Pronaći najbolje liječnike, dobiti najbolju zdravstvenu skrb, dobiti drugo liječničko mišljenje kada se bolest dogodi vrlo je teško i zato je vrlo važno o zdravlju misliti na vrijeme.

Vodeća hrvatska zdravstvena osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS koja jamči liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika. To znači da je vaše zdravlje u najboljim rukama. BEST DOCTORS PLUS pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa od 1.000.000 eura godišnje, odnosno do ukupnog iznosa od 2.000.000 eura za vrijeme čitavog trajanja osiguranja. Time su pokriveni su troškovi prijevoza za osiguranika i osoba u pratnji kao i troškovi smještaja za vrijeme liječenja u inozemstvu. Osiguranik ostvaruje pravo na naknadu za boravak u bolnici te pokriće troškova lijekova nakon povratka u Hrvatsku.

Ako vaše zdravstveno stanje zahtijeva liječenje, dobit ćete preporuku najbolje svjetske klinike gdje je moguće obaviti liječenje te omogućiti liječenje i to za:

  • liječenje karcinoma
  • zahvat premoštenja koronarnih arterija
  • zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka
  • neurokirurške zahvate
  • transplantacije organa.

Kako do police BEST DOCTORS PLUS?

BEST DOCTORS PLUS namijenjen je svim dobnim skupinama, djeci od 31. dana života i odraslima do 64. godine života na temelju ispunjenog zdravstvenog upitnika, bez dodatnih liječničkih pregleda. Promotivna mjesečna cijena za odrasle osobe je 99 kuna, za djecu 45 kuna, a do police možete na tri načina:

1. Putem stranice Czo.hr – dovoljno je upisati svoje podatke, u inbox vam stiže potvrda, a na kućnu adresu polica

2. Pozivom na telefon 08005510

3. Sklapanjem police s prodajnim afentom u svom domu ili u poslovnicama CZO/CO

Svaka punoljetna osoba koji sklopi policu BEST DOCTORS PLUS dobiva na dar smartphone, a ponuda vrijedi do siteka zaliha. Osiguranici do 18 godina dobivaju na dar poklon-bon od 150 kuna za kupnju na Mondo.hr.

Ordinacija.hr
Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo