Misli zašto čekati na zdravlje? - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Misli zašto čekati na zdravlje?

Moderne žene i muškarci kao da su postali profesionalni žongleri svakodnevnim obvezama. Posao, djeca, kućanstvo pa i kućni ljubimci, baš sve dolazi prije njih i njihovih potreba. Ako im pak i ostane nešto snage i vremena, ne posvećuju ga dovoljno svom zdravlju.

Svoje zdravstvene preglede stalno odgađaju uz opravdanje kako to jednostavno ne stižu zbog predugog čekanja ili neznanja odakle krenuti. Želite nešto učiniti za svoje zdravlje, no nedostatak slobodnog vremena, stres na poslu ili nešto treće sprečavaju vas da napravite prvi korak? Ukoliko ste se prepoznali u ovim rečenicama, znajte kako niste jedini u odgađanju svojih zdravih odluka.  

Već danas donesite svoju zdravu odluku

Na listu svojih zadataka napišite „danas ću učiniti nešto dobro za sebe“. Nazovite stručnjake UNIQA osiguranja koji će skrojiti policu dodatnog zdravstvenog osiguranja prema vašim željama i potrebama.

UNIQA osiguranje u ponudi ima pakete koji su sadržajem i cijenom prilagođeni različitim potrebama i mogućnostima, a ovisno o odabranom paketu, sadrže specijalističke preglede, dijagnostičke postupke, sistematski pregled, fizikalnu terapiju i male operacijske zahvate te, dodatno za djecu, ortopedska pomagala i stomatološke usluge. Ponuda obuhvaća i preventivne preglede iz područja ginekologije ili urologije namijenjene prvenstveno ženama, odnosno muškarcima te paket za djecu koji sadrži preventivne preglede ortopeda te ultrazvuk kukova.

UNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje posebno je po tome što unutar ugovorene police klijentu omogućuje  odabir bilo koje željene pretrage i specijalističkog pregleda, prema medicinskoj indikaciji. Sve pretrage i specijalistički pregledi dogovaraju se kod odabranog liječnika, u vrijeme i u ustanovi koja vama najviše odgovara.

Zdravstvene usluge organiziraju se putem MedUNIQE, medicinske službe odnosno pozivnog centra koji je na usluzi klijentima 24 sata dnevno, 7 dana tjedno. Razlozi za čekanje uz UNIQA osiguranje gube na važnosti jer ste napokon odabrali zdravlje i stavili sebe na prvo mjesto. Za sve detalje kontaktirajte UNIQA osiguranje: 01 6324 200, info@uniqa.hr, www.uniqa.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo