Mislite na sebe i osigurajte se za liječenje u najboljim svjetskim klinikama - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Mislite na sebe i osigurajte se za liječenje u najboljim svjetskim klinikama

Vodeća hrvatska osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje odnedavno za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS koja jamči 1.000.000 eura premije za liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika.

Bolesti srca i krvnih žila vodeći su uzrok smrtnosti u Hrvatskoj te uzrokuju više od polovice svih smrtnih slučajeva u Hrvatskoj. Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Hrvatskoj godišnje se pak registrira oko 25 tisuća novooboljelih osoba od karcinoma. Karcinomi su drugi najčešći uzrok smrtnosti u Hrvatskoj te je svaki četvrti smrtni slučaj posljedica karcinoma. Sve su to bolesti od kojih može oboljeti svatko od nas.

Osigurajte se na vrijeme kako bi o vašem zdravlju brinuli najbolji svjetski stručnjaci. Vodeća hrvatska osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje odnedavno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS za liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika. BEST DOCTORS PLUS osiguranje pruža uslugu koja je prisutna na tržištu u više od 70 zemalja s globalnom bazom od preko 50.000 liječnika iz cijelog svijeta.

Sklapanjem police BEST DOCTORS PLUS dobivate:

  • Ispravnu dijagnozu
  • Preporuku najbolje metode liječenja
  • Najbolji tretman s najsuvremenijom medicinskom opremom.

Ako vaše zdravstveno stanje zahtijeva liječenje, dobit ćete preporuku tri najbolje svjetske klinike gdje je liječenje moguće obaviti te omogućiti liječenje i to za:

  • Liječenje karcinoma
  • Zahvat premoštenja koronarnih arterija
  • Zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka
  • Neurokirurške zahvate
  • Transplantacije organa.

BEST DOCTORS PLUS pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa od 1.000.000 eura godišnje, odnosno do ukupnog iznosa od 2.000.000 eura za vrijeme čitavog trajanja osiguranja.

Pokriveni su troškovi prijevoza za osiguranika i osobu u pratnji kao i troškovi smještaja za vrijeme liječenja u inozemstvu. Osiguranik ostvaruje pravo na naknadu za boravak u bolnici te pokriće troškova lijekova nakon povratka u Hrvatsku. BEST DOCTORS PLUS namijenjen je svim dobnim skupinama, djeci od 31.dana života i odraslima do 64. godine života na temelju ispunjenog zdravstvenog upitnika, bez dodatnih liječničkih pregleda.

Kako do police BEST DOCTORS PLUS?

Sklopiti policu BEST DOCTORS PLUS vrlo je jednostvano i povoljno, a osim benefita mogućnosti liječenja u najboljim svejtskim klinikama, čeka vas niz pogodnosti. Promotivna mjesečna cijena za odrasle osobe je 99 kuna, za djecu 45 kuna, a do police možete na tri načina:

1. Putem stranice Czo.hr – dovoljno je upisati svoje podatke, u inbox vam stiže potvrda, a na kućnu adresu polica

2. Pozivom na telefon 08005510

3. Sklapanjem police s prodajnim afentom u svom domu ili u poslovnicama CZO/CO

*Svaki čitatelji 24sata stariji od 18 godina koji sklopi policu BEST DOCTORS PLUS dobiva na dar smartphone, a ponuda vrijedi do siteka zaliha. Osiguranici do 18 godina dobivaju na dar poklon-bon od 150 kuna za kupnju na Mondo.hr.

Neke od vrhunskih svjetskih klinika u kojima se moguće liječiti ili dobiti drugo mišljenje po sklapanju police BEST DOCTORS PLUS:

Cedars-Sinai Medicinski Centar: multidisciplinarna klinička i znanstvena ustanova smještena u Los Angelesu koja predstavlja centar izvrsnosti s više od 10.000 zaposlenika od kojih je više od 2000 liječnika različitih specijalnosti.

Brigham and Womens Hospital: najveća bolnica u Longwood medicinskom kampusu u Bostonu. Bolnica je ujedno i druga najveća nastavna baza Harvard medicinskog fakulteta sa 793 bolnička kreveta.

Međunarodni institut za neuroznanosti u Hannoveru: pruža zdravstvenu zaštitu za cijeli niz bolesti povezanih sa živčanim sustavom s vrhunskim liječnicima i najboljom medicinskom tehnologijom u svijetu.

The Royal Hospital of London: osnovana je 1740. godine, a nova zgrada bolnice otvorena je 2012. godine i predstavlja najveću samostojeću bolničku zgradu u Europi. U sastavu bolnice nalazi se jedna od najvećih europskih dječijih klinika. U bolnici se nalazi 727 bolničkih kreveta i ukupno 26 operacijskih sala, a bolnica je najveći traumatološki centar u Velkoj Britaniji.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo