Zdravlje

Zdravlje

Nazovite Synlab na *999!

Od ove jeseni Synlab je za korisnike mobilnih uređaja aktivirao zvjezdica broj kako bi se još više olakšao pristup informacijama i korištenje naših usluga. Na svom uređaju birajte *999 i mi smo s vama.

Synlab Hrvatska prvi je privatni medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij u Hrvatskoj, osnovan 1995. godine, a pod vodstvom mr. sc. Tanje Bobetić-Vranić, spec. med. biokemije, pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije i imunokemije, od čega Synlab Hrvatska radi više od 200 različitih pretraga.

U poliklinici Synlab je upravo vaše zdravlje najbitnije!

Osim svoje dvije podružnice u Zagrebu (Bukovčev trg 4) i Velikoj Gorici (Zagrebačka 68), poliklinika Synlab ponosi se svojim novim laboratorijem na zapadnom dijelu Zagreba – u Petrovaradinskoj 1, čime je svoje usluge i dostupnost približila svim korisnicima.

Po dolasku u Polikliniku Synlab Hrvatska, dočekat će vas ljubazno i stručno osoblje koje je uvijek spremno prilagoditi se svim vašim potrebama.

Posebna pažnja posvećuje se najosjetljivijima, naročito djeci i starijima

Synlab Hrvatska je u potpunosti pripravan udovoljiti potrebama i zahtjevima svih pacijenata, liječnika, poliklinika i ostalih zdravstvenih ustanova bez obzira na vrstu i veličinu. Dokaz tome je činjenica kako je Synlab Hrvatska, medicinsko-biokemijski laboratorij 2010. godine akreditiran sukladno međunarodnim normama HRN EN ISO 15189.

“Oslonite se na kvalitetu i snagu sustava poliklinike Synlab Hrvatska, jer ste upravo vi u našem fokusu” – poručuju stručnjaci poliklinike.

Obratite se s povjerenjem.

Synlab laboratorij u službi vašeg zdravlja…JER ZDRAVLJE JE DRAGOCJENO!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo