Zdravlje

Zdravlje

Ne poklanjajte dragoj cvijeće – ono miriši na nevjeru!

Kad ste zadnji put supruzi poklonili buket cvijeća? Ako je prošlo neko vrijeme, nemojte ovo ni slučajno pokušati ispraviti. Vaša bi bolja polovica mogla pomisliti da ste bili nevjerni!

Tako je bar pokazalo istraživanje provedeno nad 3000 osoba: čak su tri četvrtine ispitanica priznale kako su sumnjičave kad ih njihov partner iznenadi buketom. Ako pak svojoj dragoj pokloni bombonijeru, tada žene misle kako je njihov partner lagao u vezi nečega.

Činjencu da je teško sa ženama na zelenu granu podcrtava to što mnoge ispitanice očekuju loše vijesti ako ih suprug izvede na večeru.

Ispitivači su htjeli znati što osobe u dugim vezama ili braku misle o poklonima, a ustanovili su kako je cijena dara povezana s razinom ženske sumnje.

“Možda imate najbolje namjere, no ako partnericu iznenadite poklonom, možete se naći u vrućoj kaši. Što je poklon obzirljiviji, to će on izazvati veću sumnju”, komentirao je Graeme Nash iz slastičarnice Greggs the bakers koja je naručila ovo istraživanje.

Gotovo je polovica ispitanika izjavila kako su prestali partnericama poklanjati darove jer je to dovelo do njihove paranoje, dok je četvrtina žena priznala kako pušu i na hladno jer su ih u prošlosti partneri iznenadili poklonom nakon su napravili nešto vrlo loše.

Jedini pokloni koji nisu pobudili sumnju u ženskom srcu bili su kolači – stoga ako želite iznenaditi svoju dragu i nimalo u njoj probuditi sunju, pravac u slastičarnicu! Jedino vam preostaje sjetiti se koja je njena omiljena vrsta slastica.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo