Zdravlje

Zdravlje

Nova nada za dijabetičare i oboljele od tumora

Može li GORKA DINJA – KARELA liječiti, pa čak i izliječiti dijabetes, većinu tumora, čak i sa metastazama i sve bez nuspojava i pritom da još jača imunitet?

To znaju stanovnici tropskih i suptropskih krajeva već preko dvije tisuće godina, jer je masovno koriste za liječenje najtežih zloćudnih bolesti (gorka dinja oduzima hranu tumorskim stanicama te ih izgladnjuje i time dovodi do njihovog propadanja) i liječenja dijabetesa (jer sadrži prirodnu tvar sličnu inzulinu, te obnavlja stanice gušterače i ostalih unutarnjih organa). Gorka dinja također regulira probavni sustav i pritom uništava parazite.

Često je koriste i preventivno, zbog čega su poznati po izvrsnom zdravlju i dugovječnosti.

 

U tim tropskim i suptropskim krajevima gorku dinju (izvorno potječe iz Indije), većinom priznaje i službena medicina, pa postoji mogućnost izbora liječenja i prirodnim načinom, a to obično znači bez bolova i bez nuspojava, a pritom se često izliječi i sam uzrok bolesti.

Zbog tog prirodnog i učinkovitog načina liječenja samog uzroka bolesti, gdje se ne oštećuju ostali organi već se većinom iscjeljuju i time jača imunitet, učvrstilo je odluku obitelji Jambrešić, obrt JAMI, kao ekoloških proizvođača, da u svoja 43 plastenika u Habjanovcu pokrenu proizvodnju gorke dinje, te je u svojem pogonu u Dubravi pored Vrbovca prerade u sok, dok se drugi dio sušenjem u sušari i mljevenjem u prah, priprema za proizvodnju kapsula i čajeva. Pokazalo se da je to bila dobra odluka, na sreću i spas mnogih iz Hrvatske i šire.

Gorku dinju nudimo na eko imanju Jambrešić u Dubravi pored Vrbovca (uz moguću dostavu pouzećem po cijeloj Hrvatskoj i Europi) kao prirodni sok i kapsule, ali i drugih proizvoda.

Mob: 098/655 655

E-mail: jami@jami.com.hr

www.jami.com.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo