Zdravlje

Zdravlje

Nove web stranice poliklinike Synlab

Centar vrhunske medicinsko-biokemijske dijagnostike u Hrvatskoj, poliklinika Synlab Hrvatska, pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije. Posjetite novu web stranicu poliklinike Synlab čiji koncept predstavlja moderan pristup i primjer digitalnog marketinga u zdravstvu, a na njemu korisnike čeka interaktivan prostor koji otvara još jednu dimenziju komunikacije čime se sama usluga podiže na nivo kvalitete nužne u zdravstvu.

Synlab web sjedište koncipirano je kao virtualni laboratorij koji potencijalnim i postojećim korisnicima pruža sve informacije o uslugama i benefitima Synlaba uz maksimalnu dvosmjernu komunikaciju.

Najveći izazovi oko postojećeg web sjedišta :

  • poboljšati komunikaciju između korisnika, laboratorija i liječnika
  • osvijestiti korisnika da laboratorij aktivno radi s liječnicima na njihovom zdravlju
  • promjeniti percepciju o samim laboratorijskim uslugama

Posebna pozornost se daje na dostupnosti ključnih interaktivnosti kao što su zakazivanje termina, lokacija, radnog vremena, opisa svih pretraga, detaljni cjenici te upečatljive kontakt forme kako bi budući pacijenti što kvalitetnije i brže komunicirali s laboratorijem. Novost je što se svakog doktora može direktno upitati za “online” savjet ili mišljenje kroz interaktivne formulare.

Krešimir Končić, Buisness development
manager, Neuralab

“Korisnici mogu pratiti novosti vezane uz Synlab, kako bi uvijek bili pravovremeno obaviješteni o aktivnostima i posebnim ponudama te direktno posjetiti Synlab profile na društvenim mrežama. Samo web sjedište je izgrađeno na adaptivan i responzivan način, prilagođavajući sadržaj i izgled stranice za svaki mobilni uređaj zasebno. Na ovaj način su informacije dostupne svima, neovisno o uređaju koji se koristi za pregled sadržaja”, izjavio je povodom otvaranja nove web stranice Krešimir Končić, Business development manager, NEURALAB., te dodao: “Preglednim dizajnom, jasnom kategorizacijom i kvalitetnim sadržajem
Synlab pruža svojim korisnicima jednostavno pretraživanje i brz pristup
svim potrebnim informacijama.“

Martina Stregar, Voditeljica Odjela
marketinga i prodaje, Synlab Hrvatska

“Za redizajn internet stranica smo se odlučili kako bi se još bolje povezali s korisnicima naših usluga obzirom da su nam oni kao i kvaliteta usluge u fokusu poslovanja, a internet stranica poliklinike je svakako jedan od ključnih alata kojim interakciju s korisnicima, te kvalitetu usluge koju pružamo podižemo na višu razinu. Prateći smjernice strategije zdravstva, kako EU tako i Hrvatske, zatim trendove u pristupu korisniku, korisnika zdravstvene usluge nastojimo maksimalno uključiti u sami proces pružanja usluge na način da aktivno sudjeluje u istom. To postižemo konstantnim objavama edukativnih sadržaja čime nastojimo podignuti svijest o brizi za zdravlje kroz znanje koje korisnik usvaja, zatim poticanjem da bez straha i s povjerenjem korisnik pita što ga zanima čime mu točnom informacijom i podrškom stručnjaka brigu za njegovo zdravlje činimo jednostavnijom i ono što je izuzetno važno da smo uvijek dostupni kada je to potrebno. Na ovaj način iskustvo korisnika usluge, pacijenta, je pozitivno, međusobni odnos je bolji, što je u pružanju zdravstvene usluge nama kao davateljima iste najvažnije.“ pojasnila je Martina Stergar, Voditeljica Odjela marketinga i prodaje SYNLAB HRVATSKA.

Synlab web

Sve laboratorijske pretrage u biokemijskom laboratoriju rade se preporučenim metodama i na vrhunskim mjernim instrumentima. Sustavno se unapređuje rad laboratorija, uvode nove tehnologije i pretrage, a svi su zaposlenici članovi odgovarajućih zdravstvenih komora, sustavno se educiraju prisustvujući stručnim skupovima i predavanjima te prate najnoviju stručnu literaturu.

Obratite nam se s povjerenjem – jer zdravlje je dragocjeno!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo