Zdravlje

Zdravlje

Oni su zgodni, ali nedostupni!

Na svijetu postoje brojni tipovi muškaraca – neki su dobri, neki malo lošiji. Statistike pokazuju kako žene ipak rjeđe “padaju” na ove potonje. Oni su bahati, bezobrazni, nedostupni, prave se važni, imaju visoko mišljenje o sebi… Popisu nikad kraja! Predstavljamo vam tri tipa muškarca koji najčešće slamaju ženska srca.

Zločesti dečki

Drage dame, ako se barem jednom u životu niste zaljubile u “zločestog” i prezgodnog muškarca, onda ne znate što znači biti zaljubljen preko ušiju u frajera! Tako barem kažu žene koje su hodale sa “zločestim” muškarcima. On će vas u trenu zavrtjeti oko malog prsta, obećati vam svoju ljubav, skinuti zvijezde s neba, a onda nestati u vidu magle! A vi ćete, drage dame, i dalje čekati njegov poziv ili sms poruku…

kVeza s ovakvim muškarcem je unaprijed osuđena na propast jer se on ne želi vezati samo za jednu ženu. Pobjegnite od njega na vrijeme tj. prije no što vam slomi srce!

Oženjeni muškarci

Oženjeni muškarci su nerijetko pravi mamac za žene. Oni su nedostupni, a svi mi često želimo upravo ono što ne možemo imati. Zašto veza s oženjenim muškarcem nije dobra ideja? Prvenstveno zato što ćete “nastradati” upravi vi, drage dame. Rijetki su oni koji zbog “druge” ostavljaju ženu i djecu. Od njega ćete dobivati samo mrvice, a s time se ne smijete zadovoljiti! Svijet je prepun slobodnih muškaraca, pa radije potražite jednog takvog!

Oni vole ljubav na daljinu!

Ako ste po prirodi ljubomorni, tip muškarca koji voli veze na daljinu nikako nije za vas! Ovakva veza se prije svega mora temeljiti na povjerenju. Ako njega nema – onda će i veza biti promašen slučaj!

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo