Zdravlje

Zdravlje

Optički studio Monokl slavi 25 godina brige o zdravlju vašeg vida

Za kupnju sunčanih naočala iz ponude šest poslovnica Optičkih studija Monokl, drugi model niže cijene Monokl poklanja. Jedini uvjet akcijske ponude je da se ne mogu kombinirati sunčane naočale istog branda.

Optički studio i Poliklinika za oftalmologiju Monokl slave 25 godina sa stilom odličnom ponudom – za kupnju sunčanih naočala različitih brandova drugi povoljniji model poklanjaju.

Zvuči odlično, zar ne? Požurite jer ponuda traje do isteka zaliha ili najkasnije do 30. lipnja 2015. godine.

Za kupnju  sunčanih naočala iz ponude šest poslovnica Optičkih studija Monokl, drugi model niže cijene Monokl poklanja. Jedini uvjet akcijske ponude je da se ne mogu kombinirati sunčane naočale istog branda.

“Svim dosadašnjim i budućim klijentima uz zahvalu na povjerenju, želimo da ljeto dočekaju s osmijehom na licu i sa stilom zaštićenih očiju”, poručuju iz Monokla.

Optički studio i Poliklinika za oftalmologiju Monokl orijentirani su cjelovitom rješavanju problema s vidom, širokom ponudom dioptrijskih i sunčanih naočala te kontaktnih leća, kontinuiranim cjelogodišnjim akcijskim ponudama s posebnom posvećenošću najmlađima kroz dječju očnu ordinaciju i centar za slabovidne osobe u kojemu možete pronaći razne vrste pomagala kada naočale više ne pomažu, od teleskopskh naočala, povećala, naočala s medicinskim filterima te elektronskih pomagala koje sliku mogu povećati do 80 puta.

Vaš partner za dobar vid – www.monokl.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo