Zdravlje

Zdravlje

Otvorena nova podružnica poliklinike Synlab Hrvatska

U zapadnom dijelu Zagreba, na adresi Petrovaradinska 1, svečano je otvorena nova podružnica poliklinike za medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku Synlab Hrvatska!

Novootvorena podružnica poliklinike Synlab je druga u nizu podružnica koja zajedno s centralom na Bukovčevom trgu čini hrvatski ogranak velike svjetske grupacije Synlab sa sjedištem u Njemačkoj. Cijela grupacija u 23 zemlje na dva kontinenta ima preko 7000 zaposlenika i godišnje obavi oko 300 milijuna testova.

Thomas Degott, Board Director

Ravnateljica poliklinike mr.sc Tanja Bobetić Vranić na otvorenju je naglasila kako kvalitetu osim vrhunske tehnologije čine prije svega zaposlenici koji u svom radu poštuju stroga pravila i norme koje propisuje akreditacija HRN EN ISO 15189. Ispred Synlab Gmbh uzvanicima se obratio i gospodin Thomas Degott, Board Director istaknuvši prednosti sustava “Što god da se testira mi ćemo to napraviti u kratkom vremenu, ali to je prije svega moguće ako ljudi na lokalnoj razini nemaju krivu ambiciju raditi sve lokalno.“.

Za izvrsnost ustanove najbitnije je približiti se pacijentu

Svojom novom podružnicom u Petrovaradinskoj, Synlab Hrvatska želi građanima tog dijela grada približiti ovu vrhunsku dijagnostičku uslugu imajući kao i uvijek pacijenta u fokusu jer, kako je naglasio dr. Slavko Antolić ispred gradskog ureda za zdravlje, za izvrsnost ustanove najbitnije je približiti se pacijentu.

Uz osnovnu laboratorijsku djelatnost Synlab je kreator i/ili partner u raznim aktivnostima koje jačaju kvalitetu usluge u zdravstvu, te se povezuje u partnerstvo s mnogim institucijama na svim razinama zdravstvene zaštite. Korporativna politika kvalitete gradi se i sustavno implementira po smjernicama kako nacionalne strategije, tako i strategije EU.

Samo otvorenje nove podružnice osmišljeno je kako bi se ojačala povezanost i interakcija svih vrijednih institucija u zdravstvu i vezanih za zdravstvo, pa su ga svojim prisustvom uveličale i mnoge ugledne osobe iz sfere javnog i poslovnog života Hrvatske i zemalja Europe.

Iz Synlaba Hrvatska pozivaju da posjetite njihovu novu podružnicu u Petrovaradinskoj 1 u kojoj će vam biti pružena vrhunska usluga u lijepom i ugodnom ambijentu uz osmijeh specijalista i ostalih stručnjaka, gradeći tako zajedno s vama kao s pacijentom uzajamno povjerenje.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo