Zdravlje

Zdravlje

Provjerite zdravlje štitnjače uz posebne pogodnosti u poliklinici Synlab

Štitnjača utječe na pojačanje mentalnih procesa, ubrzanje rada srca, disanja i probave. Hormoni štitne žlijezde djeluju i na cjelokupni neuroendokrinološki sustav pa je utjecaj na ponašanje i opće raspoloženje velik. Stoga je normalna razina hormona štitne žlijezde – eutireoza, jedan od ključnih preduvjeta za normalno funkcioniranje organizma.

Dijagnostika  je relativno jednostavna i bazira se na kliničkoj slici, laboratorijskim testovima, scintigrafiji, ultrazvuku štitnjače i punkciji štitnjače. Osim kliničke slike, laboratorijska dijagnostika prvi je korak u otkrivanju i rješavanju ovih poremećaja, kao i njihovog kasnijeg praćenja i kontroliranja.

Upravo iz tog razloga su stručnjaci iz Synlaba za svoje pacijente pripremili nove pogodnosti te vas pozivaju da dođete i za samo 490,00 kn (redovna cijena je 575,00 kn) provjerite kakva je funkcija vaše štitne žlijezde.

Paket Synlab + Štitnjača uključuje sljedeće pretrage:

  • fT3
  • fT4
  • TSH
  • Anti- TPO
  • Anti-TG

Synlab Hrvatska prvi je privatni medicinsko-biokemijski i mikrobiološki laboratorij u Hrvatskoj, osnovan 1995. godine, a pod vodstvom mr. sc. Tanje Bobetić-Vranić, spec. med. biokemije, pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije i imunokemije, od čega Synlab Hrvatska radi više od 200 različitih pretraga. Ovdje je upravo vaše zdravlje najbitnije!

Osim svoje dvije podružnice u Zagrebu (Bukovčev trg 4) i Velikoj Gorici (Zagrebačka 68), poliklinika Synlab nedavno je otvorila još jednu – na zapadnom dijelu Zagreba – u Petrovaradinskoj 1, kako bi svoje usluge i dostupnost približila svim korisnicima.

Podignimo zajedno svijest o potrebi preventivnog pregleda i ranog otkrivanja bolesti štitnjače kako bi se izbjegle neugodne tegobe i opasne komplikacije.

Obratite nam se s povjerenjem…JER ZDRAVLJE JE DRAGOCJENO!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo