Zdravlje

Zdravlje

Revolucija u sprječavanju ispadanja kose je započela! Otkrili smo detalje

Budući da je lijepa kosa “zdrava”, jaka i čvrsto ukorijenjena, PHYTO već trideset godina nastoji spriječiti ispadanje kose s kojim će se većina žena i muškaraca susresti kad tad u životu, a koje često doživljavaju na vrlo negativan način.

Kao pionir na tom području, PHYTO je 1992. razvio inovativni tretman protiv gubitka kose: Phytocyane. Ovo je označilo početak prave stručnosti koja je omogućila PHYTO-u da redovito nudi rješenja protiv ispadanja kose, prilagođena različitim problemima s kojima se suočavaju žene i muškarci. Uvijek s istom zajedničkom niti: najučinkovitiji prirodni sastojci koriste se za stvaranje koncentriranih, učinkovitih i nježnih formula.

Danas, nadovezujući se na veliko znanstveno otkriće temeljeno na novom botaničkom aktivnom sastojku, te s ciljem osiguravanja još veće učinkovitosti, PHYTO nudi novu, reformuliranu liniju proizvoda protiv ispadanja kose – PHYTOCYANE – utemeljenu na znanstvenom pristupu biljkama. Učinkovitost ove linije potvrđena je od strane dermatologa. Otkrijte ju s nama!

Koja je razlika između reaktivnog i progresivnog ispadanja kose?

Reaktivno ispadanje kose je upravo je ono kako zvuči – kosa reagira na neku vrstu promjene. Nastaje kada nešto prekine sposobnost ponovnog rasta kose ili uzrokuje njezino ispadanje. Mnogi čimbenici doprinose reaktivnom ispadanju kose, uključujući stres, trudnoću, dojenje, način prehrane, nutritivne nedostatke poput manjka vitamina B12, kao i promjenu godišnjih doba. Progresivno ispadanje kose je ono uzrokovano genetikom, a kod žena i menopauzom.

Tretman protiv reaktivnog ispadanja kose

Kako prepoznati reaktivno ispadanje kose? Po naglom i pojačanom gubitku volumena i sjaja na svim dijelovima vlasišta, pri čemu kosa ispada u šakama, u manje od 3 mjeseca. Nova formula Phytocyane ampula koje sprječavaju reaktivno ispadanje kose je koncentriranija i učinkovitija, objedinjuje nove aktivne sastojke za sprječavanje ispadanja kose i vraćanje volumena, snage i sjaja.

Ekstrakt ginko bilobe: Stimulirajući, antioksidativni i energizirajući sastojak koji vraća energiju oslabljenim folikulima dlake. Njegova uporaba u formuli, u kombinaciji s primjenom masaže, potiče mikrocirkulaciju u vlasištu koja je neophodna za optimalan i pravilan rast kose.

Proteini svile: Bogati cistinom, jedan su od bitnih sastojaka koji pomažu vratiti volumen i sjaj. Rezultat je još impresivniji u kombinaciji s esencijalnim vitaminima B5 i B6.

Ekstrakt tulipana: Ovaj novi aktivni sastojak patentiran od strane PHYTO-a, stimulirajući KAP (proteine povezane s keratinom), ima globalno djelovanje na kosu, poboljšavajući i jačajući njenu strukturu.

Tretman protiv progresivnog ispadanja kose za žene

Kako prepoznati progresivno ispadanje kose? Po postepenom stanjivanju kose, difuznom gubitku mase kose – kroz više od šest mjeseci, zbog starosti, genetike ili menopauze.

Phytocyane ampule za spriječavanje progresivnog ispadanja kose prava su inovacija: njegov patentirani organski ekstrakt mace intenzivno potiče rast kose. Ova originalna formula koristi rigorozno odabrane i visoko koncentrirane biljne aktivne sastojke za jačanje vlakana kose.

Hidrolat lupina: Izuzetno bogat proteinima, ovaj botanički ekstrakt regulira enzim 5-alfa reduktazu, ključni biološki cilj za usporavanje progresivnog gubitka kose.

Ekstrakt mace: Potiče WNT protein koji aktivira i produžuje rast kose. Također pomaže u jačanju nove kose osiguravajući da su folikule dlake čvrsto ukorijenjene.

Ekstrakt tulipana: Ovaj novi aktivni sastojak patentiran od strane PHYTO-a, stimulirajući KAP (proteine povezane s keratinom), ima globalno djelovanje na kosu, poboljšavajući i jačajući njenu strukturu.

Proteini svile: Bogati cistinom, jedan su od bitnih sastojaka koji pomažu vratiti volumen i sjaj. Rezultat je još impresivniji u kombinaciji s esencijalnim vitaminima B5 i B6.

Tretman protiv progresivnog ispadanja kose za muškarce

Sve više muškaraca pati od prorijeđene kose, pogotovo na području sljepoočnica, zatiljka. Phytocyane tretmanske ampule protiv progresivnog ispadanja kose za muškarce predstavlja inovaciju s patentiranim organskim ekstraktom mace koji stimulira i produljuje tijek života kose. Kosa također postaje gušća, jača i ljepša, zahvaljujući drugim rigorozno odabranim i visoko koncentriranim aktivnim sastojcima biljnog podrijetla.

Biovektor aminokiselina: Neophodan za inhibiciju enzima 5-alfa reduktaze, koja je odgovorna za minijaturizaciju folikula dlake. Ključan biološki sastojak koji doprinosi usporavanju progresivnog gubitka kose

Ekstrakt mace: Potiče WNT protein koji aktivira i produžuje rast kose. Također pomaže u jačanju nove kose osiguravajući da su folikule dlake čvrsto ukorijenjene.

Patentirani ekstrakt shiitake gljive: Poznata kao gljiva dugovječnosti, shiitake pomaže u pravilnom funkcioniranju krvožilnog sustava kako bi se stvorile esencijalne hranjive tvari i kisik potrebni za jačanje kose.

Vitamin B3: Također se naziva vitamin PP ili niacinamid, vitamin B3 poznat je po svom energizirajućem djelovanju. Stimulira stanice, osiguravajući njihovo ispravno funkcioniranje, uključujući i matične stanice potrebne za regeneraciju folikula dlake.

Kako potpuno spriječiti ispadanje kose?

Uz odgovarajuće PHYTOCYANE tretmanske ampule, potrebno je koristiti i PHYTOCYANE šampon protiv ispadanja kose koji na potpuno prirodan način potiče rast i jača folikule kose. Uz PHYTOCYANE tretman, poželjno je koristiti i kapsule protiv ispadanja kose PHYTOPHANERE. PHYTOPHANERE kapsule nadomjestak su prehrani koje sadrže vitamine, koji potiču rast i snagu kose sa samo 2 kapsule dnevno. Koristeći ove kapsule, kosa i nokti će vam biti zahvalni! Vitamin B6 doprinosi proizvodnji aminokiseline cisteina koja čine keratin, sastavni dio kose, dok vitamin B8 i cink doprinose njihovoj ljepoti i kvaliteti.

PHYTOCYANE tretman možete naći u bolje opskrbljenim ljekarnama i Mullerima diljem Hrvatske, kao i na www.delmerion.hr webshopu.

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo