Rowa - prirodna rješenja za liječenje i otapanje žučnih i bubrežnih kamenaca - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Rowa – prirodna rješenja za liječenje i otapanje žučnih i bubrežnih kamenaca

Ukoliko imate problema sa žučnim ili bubrežnim kamencima, njihovo je liječenje najbolje započeti prirodnim lijekovima. Tvrtka Medical intertrade d.o.o. zastupnik je i uvoznik prirodnih lijekova koji će vam u tom problemu uvelike pomoći – Rowachol i Rowatinex kapsule.

Rowachol kapusle prirodno su rješenje za liječenje i otapanje žučnih kamenaca – pomažu u njihovu otapanju i uklanjanju, a ublažavaju i žučne kolike, dispepsiju žučnog podrijetla i sprječavaju ponovno stvaranje kamenca. Uobičajena doza je od jedne do dvije kapsule tri puta dnevno prije obroka.

Rowatinex kapsule prirodan su lijek na bazi terpena te učinkovit dodatak terapiji bubrežnih kamenaca. Sprječavaju proces stvaranja kamenaca već u njihovoj ranoj fazi, potiču otapanje kamenaca, pospješuju izlučivanje urina, ublažavaju grčeve mokraćnih puteva te na taj način olakšavaju prolaženje bubrežnih kamenaca. Terapijski učinak uravnotežene kombinacije terpena pozitivno djeluje na mokraćne puteve pospješujući protok krvi kroz bubrege i smanjujući količinu koncentriranog urina. Uobičajena doza je od jedne do dvije kapsule tri puta dnevno prije obroka, a za djecu od 6 do 14 godina – jedna kapsula dva puta dnevno prije obroka.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo