Zdravlje

Zdravlje

Svaki peti muškarac ima tajnu e-mail adresu koju skriva od partnerice!

Uvjereni ste da znate s kime se vaš muškarac dopisuje kad tipka na kompjuteru? Razmislite ponovo!

Rezultati najnovijeg istraživanja su pokazali kako bi vaš partner, kao i milijuni muškaraca, mogao imati puno više tajni no što vi to mislite! Naime, studija je pokazala da svaki peti muškarac ima tajnu e-mail adresu koju skriva od partnerice.

kZa što muškarcima služi tajna e-mail adresa? Za dopisivanje s bivšom djevojkom, ljubavnicom ili osobom koju trenutna partnerica ne voli. Jedan od muških razloga za otvaranje tajnog e-maila jest i želja da partnerica ne sazna za njihove financijske probleme.

Osim toga, svaki dvadeseti muškarac priznaje da je, zbog razgovora s bivšom ili ljubavnicom kupio drugi mobitel kako bi tajna veza zaista i ostala – tajna. Čak 77 posto muškaraca je priznalo da redovito brišu tekstualne poruke u slučaju da supruga ili djevojka odluči “njuškati” po njihovom telefonu.

“Brojne osobe koriste sekundarnu e-mail adresu prilikom registracije na internetske stranice posvećene hobijima i aktivnostima koje ih zanimaju. Ovi pojedinci primarni e-mail račun koriste za važnije stvari poput internetskog bankarstva ili online kupovine. Međutim, naravno da postoje i oni koji tajnim e-mailom nastoje prikriti nevjeru”, ističu stručnjaci.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo