Zdravlje

Zdravlje

Ulošci Air Orthotics: hodajte kao po oblacima

Revolucionarni novi Air Orthotics zračni ulošci za stopala dr. Hoa pomažu u uklanjanju bolova u stopalima, nožnim zglobovima, koljenima, kukovima i leđima.

Ovi se ulošci razlikuju od svih ostalih sličnih proizvoda po tome što sadrže 110 zasebnih zračnih pumpica osjetljivih na pritisak i posebni umetak za petu koji ublažava udarce prilikom hodanja, trčanja i skakanja. Osim toga, ulošci imaju dva lica i kad ih okrenete na naličje svojim ćete stopalima pružiti opuštajuću refleksomasažu. Pomažu kod:

  • Umornih stopala
  • Bolova u donjem dijelu leđa
  • Bolova u kukovima i koljenima
  • Sindroma bolne pete ili uzdužnog svoda stopala (plantarni fascitis)
  • Znojenja stopala
  • Boli u zglobovima stopala
  • Ravnog stopala (platfus)
  • Koštanog trn na peti (calcar calcanei).

Svaka pojedinačna pumpa amortizira udarne pritiske na stopalo koji nastaju stajanjem, hodanjem, dizanjem tereta ili trčanjem. Dugotrajnim stajanjem ne opterećujemo samo stopala, nego i cijelo tijelo jer se pritisak iz stopala u valovima širi prema gore i time opterećuje muskulaturu i zglobove i može uzrokovati neugodu ili bol. Ovi udarni valovi mogu izazivati bolove u leđima, kukovima, koljenima, nožnim zglobovima i stopalima. Amortiziranjem udarnog pritiska na stopala sa svojih 110 zračnih pumpi osjetljivih na pritisak, zračni ulošci dr. Hoa pružaju trenutno olakšanje vašim stopalima, mišićima i zglobovima.

Zračne pumpe prilagođavaju pritisak težini vašega tijela i oblikuju uložak prema obliku vašega stopala. Time pridonose održavanju normalne mehanike tijela, počevši od kostiju stopala, čime omogućavaju postavljanje zglobova stopala, koljena i kukova u idealan i prirodan položaj te tako smanjuju pritisak na zglobove a time i količinu bola.

          Air Orthotics

Stavite zračne uloške dr. Hoa u bilo koje cipele i osjećat ćete se kao da lebdite ili hodate po zraku. Jednako tako, vaša će stopala biti stalno prozračena, s obzirom da pod pritiskom stopala zračne pumpe proizvode male mlazove zraka koje ispuhuju prema gore. Vaša će stopala biti suha i bez mirisa.

Uloške Air Orthotics dr. Hoa možete kupiti pouzećem putem našeg Web shopa (ponuda je ograničena na čitatelje iz Hrvatske): Air Orthotics.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo