Uredske afere počinju na božićnom domjenku! - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Uredske afere počinju na božićnom domjenku!

Pazite što radite na ovogodišnjoj božićnoj zabavi u uredu. Naime, statistika je pokazala kako najviše afera započne upravo na ovom mjestu!

U današnje vrijeme dopuštene i nedopuštene ljubavne afere na poslu događaju se više nego ikad ili se barem o njima više priča. S kolegama provodite veliki dio dana unutar četiri zida – ponekad je to puno više nego s boljom polovicom kod kuće, koju vidite na nekoliko sati, a izmoreni, tada nemate neku veliku želju prepričavati si događaje kojima ste si ispunili dan. Sasvim je prirodno da će se roditi određena emocionalna povezanost s nekim na poslu, pitanje je hoćete li to zadržati na prijateljskoj osnovi ili ćete ići korak dalje.

Šanse su, ako se nalazite na uredskoj božićnoj zabavi da ćete zaboraviti na sve inhibicije i prepustiti se strastima! Tako je bar pokazalo jedno američko istraživanje koju je provela privatna istražiteljska kuća.

Prema privatnim detektivima, čak će 54 posto zaposlenika, potpomognuti alkoholom, ovog Božića biti uhvaćeno in flagranti s kolegom, dok će veliki broj običnih slučajeva flertovanja prerasti u nešto više. Čini se kako se svi oni dani beznadnog uzdisanja za kolegom ili kolegicom, popraćeni obuzdanom žudnjom nakupe, te pod utjecajem opuštene atmosfere i pića, odluče iskočiti van na vidjelo.

Neki će za to okriviti alkohol, koji nam briše sve inhibicije i daje lažnu hrabrost, pa zaboravljamo na sve minuseve i razloge zašto se ne bismo smjeli upustiti u aferu.

Drugo istraživanje proizvođača prezervativa Trojan Condoms pokazalo je kako je čak 49 posto ispitanika spremno prihvatiti poziv na seks s kolegom za vrijeme božićnog partyja! To znači skoro svaki drugi zaposlenik! Dobro pogledajte oko sebe i razmislite jeste li vi taj koji će reći da ili pitati.

Bilo kako mu drago, tim Ordinacija.hr želi vam sretan Božić!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo