Za relaksaciju i miran san potražite Aminoactiv Triptofan Magnezij - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Za relaksaciju i miran san potražite Aminoactiv Triptofan Magnezij

Aminokiseline su osnovne molekule života. Uključene su u strukturu proteina i opskrbu organizma energijom te pridonose pravilnom funkcioniranju organa. Ljudski organizam sastavljen je od ukupno 20 aminokiselina, a u samom organizmu 10 od njih može se sintetizirati, dok je preostalih 10 nužno unijeti prehranom.

Aminokiseline koje tijelo ne može sintetizirati, a nužne su za njegovo funkcioniranje, nazivaju se esencijalne aminokiseline (arginin, histidin, leucin, izoleucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan, valin).

Triptofan je esencijalna aminokiselina u našem tijelu koja služi kao prekursor serotonina. Neuroni koji stvaraju serotonin sudjeluju u procesima promjene raspoloženja, spavanja i emocionalne ravnoteže.

Magnezij pridonosi normalnoj funkciji živčanog sustava.

Aminoactiv Triptofan Magnezij pomaže Vam kod relaksacije, pospješuje emocionalu ravnotežu te pomaže opuštanju prije spavanja, potiče pospanost i dobru kvalitetu spavanja.

Način primjene: Uzeti jednu do dvije tablete na dan. Prvu tabletu uzeti ujutro (poželjno mimo obroka). Drugu tabletu uzeti navečer, prije spavanja.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.

www.yvesponroy.com.hr

Proizvođač: Laboratoires Yves Ponroy, Francuska
Distributer: Medical Intertrade d.o.o.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo