Zdravlje

Zdravlje

Osobni asistent za ortopedska pomagala

Bauerfeind Medical Device Assistant for All omogućava da u svakom trenutku besplatno pregledate bazu podataka ortopedskih pomagala dostupnih na osnovnoj i dodatnoj listi Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Bauerfeind MDA for All besplatna je mobilna aplikacija koja pomaže doktorima i pacijentima u informiranju o pravima i dostupnosti ortopedskih pomagala na listi HZZO-a.

Ova aplikacija još je jedan korak u nastojanju praćenja razvoja tehnoloških rješenja i pružanja brze, točne i kvalitetne informacije iz područja prava i dostupnosti ortopedskih pomagala putem HZZO-a. 

Obratite pažnju na znakove da možda gubite sluh

Izrazito smo ponosni i sretni što možemo predstaviti besplatnu mobilnu aplikaciju razvijanu od strane Bauerfeindovog stručnog tima. Bauerfeind d.o.o. uz visokokvalitetna pomagala u svojoj ponudi, kontinuirano razvija i unapređuje svoje usluge s ciljem stvaranja kvalitetnijeg procesa informiranja, razumijevanja i poboljšanja kvalitete života, rekli su iz Bauerfinda.

Aplikacija Bauerfeind MDA for All omogućava pregled baze podataka više od 5500 ortopedskih pomagala dostupnih na osnovnoj i dodatnoj listi ortopedskih i drugih pomagala Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Ovu aplikaciju, kao i sve njezine funkcije, moguće je koristiti potpuno besplatno. Aplikacija je dostupna svima za neograničeno i besplatno korištenje, a za većiu značajki nije potrebna internetska veza.

Pomoću Bauerfeind MDA 4All aplikacije možete:

  • Pristupiti i pregledati cjelokupnu bazu podataka o ortopedskim pomagalima dostupnim u Hrvatskoj s detaljnim podacima
  • Jednostavno pretraživati ortopedska pomagala prema generičkom nazivu proizvoda ili šifri HZZO-a
  • Pregledati osnovne podatke o pomagalu (naziv pomagala, šifre pomagala, podgrupu, nositelja upisa)
  • Pročitati dodatne informacije o pomagalu (oznaka liste, eDOZNAKA informacija, indikacije, kategorija)
  • Saznati informacije o propisivanju pomagala (predlagatelji, propisivači, rok uporabe pomagala, jedinica mjere, količina propisivanja)
  • Količine i cijene u HRK i EUR
  • Povijest pretraživanja pomagala

Besplatan alat za doktore i pacijente

Aplikacija predstavlja iznimno koristan alat za pacijente i liječnike s obzirom da pruža sve potrebne informacije vezane uz prepisivanje i dostupnost ortopedskih pomagala. Doktori medicine uz pomoć aplikacije mogu brže pretraživati proizvode, šifre, pregledati indikacije, ubaciti ih u kalkulator te odmah izračunati njihovu vrijednost prilikom prepisivanja. S obzirom da je baza svakom liječniku dostupna za pregled na mobilnom uređaju to ujedno znači da je uvijek pri ruci što je iznimno važno za bržu i efikasniju uslugu.

S druge strane, pacijenti mogu na jednostavan način izvršiti narudžbu te poslati upit vezan za njihovu doznaku i proizvod koji im je prepisan.

PROMO ČLANAK

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo