Zdravlje

Zdravlje

Potpuno novi osmijeh u jednom danu? Uz moderna implantološka rješenja Poliklinike Miličić Dent i to je moguće

Osmijeh je zasigurno među prvim stvarima koje opazimo na drugima, bilo da nas oduševi ili zgrozi. Ravni i bijeli zubi se oduvijek smatraju simbolom zdravlja i mladosti te igraju presudnu ulogu za samopouzdanje osobe, pa vam donosimo najmodernije metode postizanja savršenog osmijeha o kojem su nam ispričali u Poliklinici Miličić Dent.

Nije tajna da su bijeli i ravni zubi predmet žudnje mnogih, jer su upravo lijepi zubi ti koji nam osiguravaju da se osjećamo sigurno i ugodno u svim životnim prilikama. Osim estetske, zubi imaju i funkcionalnu ulogu, a jedna od najvažnijih je žvakanje hrane koju nerijetko uzimamo zdravo za gotovo. 

Nedovoljno prožvakana hrana tijekom duljeg vremenskog razdoblja može dovesti do raznih probavnih  komplikacija, a najčešće je to uzrokovano upravo nedostatkom zuba u usnoj šupljini. Kako se takvi i slični zdravstveni problemi ne bi javljali, potrebno je na vrijeme brinuti o zubima i eventualni nedostatak zuba nadomjestiti modernim dentalnim rješenjima.

Je li skuplja kozmetika bolja od jeftinije? Dermatologinja upozorila na što ne treba bacati novac

Koje je najbolje rješenje za nadomjestak zuba?

Kako nedostatak  više zuba ne bi bio estetski, ali i zdravstveni teret, specijalist oralne kirurgije dr.med.dent. Marko Miličić iz Poliklinike Miličić Dent nam je predstavio najrevolucionarniju metodu za pacijente. Riječ je o All-on-4 implanto-protetskoj terapiji koja pacijentima daje potpuno funkcionalne i estetski privlačne zube. Laički rečeno, All-on-4 metoda može se opisati kao najmoderniji postupak nadomještanja svih zuba u samo jednom danu.

Poliklinika Miličić Dent koristi najkvalitetnije dentalne materijale koji se mogu pronaći na tržištu, a dugogodišnje iskustvo dr.med.dent. Marka Miličića potvrđuje više od 30 tisuća odrađenih zahvata u posljednjih 20 godina karijere i jednako toliko zadovoljnih pacijenata. „Konstantnim edukacijama i razvojem tehnologije došli smo do toga da pacijentima možemo podariti novi osmijeh u jednome danu, štoviše, specijalizirani smo da potpuno bezubim čeljustima vratimo zube fiksirane na implanatatima  u samo 24 sata.“, govori dr. Miličić, oralni kirurg i vlasnik Poliklinike Miličić Dent i time razbija mit o dugotrajnim procesima ugradnje implantata.

Tko je sve kandidat za ugradnju implantata?

Svaki pacijent koji ima nedostatak zuba je kandidat za ugradnju implantata, ali temeljiti pregled i dijagnostika ključni su koraci u određivanju implantološke terapije, kaže nam dr. Miličić.

U Poliklinici Miličić Dent specijalistički pregled je potpuno besplatan, jer je cilj omogućiti pacijentima da saznaju na jednom takvom pregledu kakav najljepši mogući osmijeh mogu dobiti, a u Poliklinici Miličić Dent imamo rješenje za svakog pacijenta. Nakon pregleda određuje se terapija koja je potpuno bezbolna, a rezultati All-on-4 terapije su trajni. U dogovoru s pacijentom zajednički se bira boja, oblik i veličina zubi kako bi novi osmijeh u potpunosti odgovarao licu pacijenta.

Samo 24 sata dovoljno je da vaš osmijeh postane i ostane savršen zauvijek. Ova inovativna implanto-protetska metoda postiže, ne samo funkcionalnost, već i vrhunsku estetiku osmijeha, pružajući pacijentima potpuni osjećaj samopouzdanja. 

Probleme uzrokovane hormonima izliječite – hranom

“Wow efekt” koji ste oduvijek priželjkivali

Iskusan tim stručnjaka dentalne implantologije predvođen oralnim kirurgom dr. Markom Miličićem, u tri generacije ima više od 30 godina iskustva i 30 tisuća makeovera osmijeha. U svom radu, Poliklinika Milićić Dent koristi isključivo premium implantate  proizvođača Nobel Biocare  i Sweden & Martina što omogućuje pravi ‘wow efekt’ rezultate koji, uz pravilno održavanje, traju vječno.

Poliklinika Miličić Dent nalazi se u prekrasnom Parku kneževa, na adresi Ulica kneza Borne 24/3, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike, a prvi specijalistički pregled je besplatan. Naručiti se možete na email info@milicicdent.hr ili na broj telefona 01/2080-328.

PROMO ČLANAK

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo