Zdravlje

Zdravlje

IMED – poliklinika koja pomiče granice

Poliklinika IMED jedna je od većih privatnih poliklinika za dentalnu medicinu i estetsku kirurgiju u regiji koja se u svojih 12 godina poslovanja pozicionirala kao lider na području stomatologije i estetske kirurgije.

Poznati po vrsnim stručnjacima i specijalistima iz svih grana stomatologije i estetske medicine, svojim pacijentima pružaju multidisciplinaran pristup pri čemu su uvijek u korak sa najmodernijim tehnologijama današnjice.

Osim što je poznata po stučnosti, jedna je od rijetkih stomatoloških poliklinika koja se može pohvaliti i svojom inovativnošću. Naime, svojom jedinstvenom uslugom pod nazivom ,,ALL IN ONE“ omogućila je svojim pacijentima uslugu stomatoloških sanacija u općoj anesteziji. Radi se o zahvatu prilagođenom pacijentu gdje se u jednom aktu, u potpunoj anesteziji obave svi potrebni radovi. Istovremeno se vade zubi, modelira i nadograđuje kost, ugrađuju implantati, bruse zubi i uzima otisak, izrađuje provizorij.

Ono što bi se standardnim protokolom radilo u nekoliko faza i više dolazaka u stomatološku ambulantu sada se obavi u jednoj posjeti dok je pacijent uspavan. Time je Poliklinika Imed postala jedina stomatološka dnevna bolnica u Hrvatskoj. Osim ALL IN ONE usluge, Poliklinika IMED pomaknula je granice u implantologiji. ALL ON 4 koncept, predstavljaju najnapredniju vrstu stomatološke terapije kod pacijenata kojima su zubi u jako lošem stanju ili kod potpune bezubosti.

IMED PROTOKOL evolucija je u izvedbi ALL-on-4-a koja uključuje zahvat u općoj anesteziji. Dok pacijent spava izvade mu se svi zubi, ugrade implantati te se najsuvremenijom tehnologijom isti dan izrađuju fiksni privremeni mostovi. Na taj način, maksimalno je skraćeno vrijeme terapije, postupak je bezbolan I pacijentu se omogućuje funkcijska I estetska rehabilitacija za manje od 24h.

U vremenu kada se tehnologija toliko razvila da se u gotovo svim industrijama u potpunosti ili barem djelomično prelazi sa analognih na digitalne procese, Poliklinike IMED ponovo prednjači na tržištu implementacijom potpune digitalizacije u svim segmentima stomatološke terapije. Investicijom u najsuvremeniju opremu koja uključuje digitalni CBCT, intraoralni scanner, 3D printer, CAD CAM te brojne napredne software, u potpunosti je promijenjen pristup izradi dentalnih radova. Digitalno putovanje pacijenta započinje CBCT scanom. Snimke usne šupljine i glave pacijenta šalju se sa uređaja na doktorska računala koja omogućuju najprecizniju analizu i planiranje terapije sa milimetarskom preciznošću. Također, jedna od stvari koja se radikalno izmijenila je uzimanje otisaka. Nekad je to za pacijente bilo iznimno nelagodno iskustvo dok je danas zamijenjeno intraoralnim scanom i traje desetak minuta.

Komunikacija između doktora i laboratorija je fluidnija, povećana je preciznost izrade radova koje tehničari dizajniraju u adekvatnom softwaru i šalju na izradu u supermodernu glodalicu ili 3D printeru vlastitog dentalnog laboratorija.Digitalizacija je također promijenila i ortodonciju gdje se po zavšetku scaniranja u tzv ”virutalnoj realnosti” radi kompletna dijagnostika i plan terapije uz moguće pomicanje zubi na virtualnom modelu te predviđanje rezultata promjenom položaja. Pacijent na samom početku terapije može vidjeti završni rezultat te vremenski tijek i trajanje.

Poliklinika Imed odličan je pokazatelj uspješnog poslovanja koje se razvilo spajanjem dugogodišnje tradicije i suvremene tehnologije.

Selska cesta 90A

tel:01 3668 936

www.imed.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo