Zdravlje

Zdravlje

Inner Ear probiotik za uho, grlo i nos

U zdravom stanju organizma naša su usta zaštićena korisnom bakterijskom mikroflorom koja djeluje kao prirodan obrambeni štit kada je pravilno uravnotežena. Kada je organizam pod stresom i napadnut virusima i štetnim bakterijama dolazi do poremećaja ravnoteže mikroflore usta zbog čega se razvijaju infekcije gornjeg dišnog sustava.

Infekcija grla i nosa može se proširiti i izazvati upalu uha, čestu kod male djece. Kako bi se smanjila mogućnost pojave upale, preporuča se korištenje probiotika za uho, grlo i nos.

Inner Ear sprječava nastanak i trenutno smanjuje simptome upale uha, grla i nosa. Učinkovito ubrzava prolaznost već nastale upale na način da mikroflori usne šupljine donosi čak tri milijarde korisnih bakterija čime se organizam vraća u ravnotežu i osnažuje u borbi protiv virusa i štetnih bakterija.

kProbiotik Inner Ear idealna je podrška kod bakterijskih i virusnih upala uha, grla i nosa. Trenutno ublažava grlobolju i učinkovito ubrzava prolaznost prehlade te akutne upale uha i grla. Za virusne upale trenutno nema lijeka već liječnik najčešće preporučuje mirovanje i čekanje da upala sama prođe. Probiotikom Inner Ear smanjuju se simptomi virusnih upala i ubrzava izlječenje te vraćanje organizma u prirodno stanje. Kod upala uha, grla i nosa izazvanih bakterijama probiotik Inner Ear pomaže kao prirodno rješenje koje može smanjiti upotrebu antibiotika. Također se može koristiti kao podrška u stomatološkim oboljenjima, kod paradontoza, afti, kandidijaze i svih oboljenja kod kojih dolazi do poremećaja mikroflore usta.

Probiotik Inner Ear djeluje na dva načina: preventivno, kao zaštita od pojave upale uha, grla i nosa te za ublažavanje već postojećih simptoma upale.

Inner Ear su tabletice za žvakanje u obliku životinjica, prirodan proizvod, bez šećera i bez nuspojava za organizam. Odličnog je voćnog okusa koje će vaše dijete voljeti.

Pružite svom djetetu i sebi prirodnu zaštitu od upale uha, gla i nosa!

Probiotik Inner Ear potražite u svim boljim ljekarnama i Medikor Prodavaonicama zdravlja, Praška 10 i Nova cesta 52, Zagreb.

Više na www.medikor.hr i besplatnom info tel: 0800 7477.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo