Zdravlje

Zdravlje

PROMO

Top 4 sastojka za zdrav imunitet u jednom imunobiotiku

Canva, Mirna Arapović

​Bez obzira na razdoblje godine, postoje trenuci kada je vašem imunitetu potrebna posebna potpora. Izazovi imuniteta ostavljaju traga na organizmu, a ni svakodnevnica modernog života ne ide mu u korist. Upravo zbog toga važno je organizmu pružiti pravu podršku kako bi se izborio sa svim izazovima i odradio sve zadatke onako kako mi to od njega očekujemo.

Za snažnu zaštitu imuniteta odaberite Biorela® Immuno Protect, vrhunski imunobiotik s pročišćenim beta-glukanima, dobrim* bakterijama, cinkom i vitaminom D.

Foto: Canva, Mirna Arapović

Spomenuta 4 u 1 formula djeluje zaštitno i snažno na imunitet, a tim Biorelinih® stručnjaka s razlogom je odabrao upravo ove aktivne sastojke. Naime, njihovo sinergijsko djelovanje najveća je prednost ovog proizvoda koji osigurava dodatnu potporu u trenucima oslabljenog imuniteta.

Beta-glukan iznimne kvalitete

Biorela® Immuno Protect sadrži znanstveno provjerenu dozu od 900 mg visokopročišćenih Yestimun® beta-glukana u dnevnoj dozi od dvije kapsule. Radi se o pomno istraženom netopljivom obliku 1,3/1,6 beta-glukana, izoliranog iz stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae. Potpuno prirodni beta-glukani izrazito su razgranati čime je povećana njihova aktivnost, a također su izvrstan izvor hrane dobrim* bakterijama u crijevima.

Imunitet započinje u crijevima – njegujte ih dobrim* bakterijama

Jedinstvenost ovog proizvoda čine dobre* bakterije koje su s razlogom pridodane u proizvod.

Jeste li znali da se u probavnom sustavu nalazi čak 70-80% stanica imunološkog sustava? Probavni sustav polazna je točka dobrog imuniteta zahvaljujući crijevnoj mikrobioti – milijardama bakterija prirodno prisutnih u probavnom sustavu, a upravo se u debelom crijevu susreću dobre* bakterije i beta-glukani iz kvasca koji prolaze cijelim probavnim sustavom.

Ovo je mjesto gdje se sinergijski spajaju beta-glukani vrhunske kvalitete iz Immuno Protecta i znanstveno potvrđeni soj dobrih* bakterija Bifidobacterium lactis Bl-04™ prethodno podvrgnut brojnim studijama i kliničkim ispitivanjima. Rezultati govore da je riječ o soju koji ima sposobnost preživjeti u svim uvjetima probavnog sustava kako bi pružio maksimalnu učinkovitost po organizam.

Foto: Canva, Mirna Arapović

Cink kao poznati zaštitnik imuniteta

Budući da je cink poznat kao mineral zdravog i snažnog imuniteta, Bioreli® Immuno Protect prirodan je organski oblik L-OptiZinc® – brze apsorpcije i još veće bioraspoloživosti.

Uspoređujući ga s ostalim oblicima cinka, istraživanjima je utvrđeno da se organski oblik može pohvaliti jakim antioksidativnim djelovanjem što pridonosi zaštiti stanica.

Sunčani vitamin za normalnu funkciju imunološkog sustava

Slaba zastupljenost u svakodnevnoj prehrani i smanjena izloženost sunčevim zrakama, vitamin D svrstavaju u jedan od najčešćih dodataka prehrani za imunitet.

U Immuno Protectu čini “točku na i” jer riječ je o vitaminu ogromne važnosti za cijeli organizam. Dolazi u snažnoj dozi od 1000 IU, u obliku kolekalciferola ili vitamina D3.

Kada odabrati Immuno Protect?

Foto: Canva, Mirna Arapović

Ako je vaš imunitet oslabljen i potrebna mu je potpora, posegnite za vrhunskim imunobiotikom u Bioreli® Immuno Protect. Također, preporučuje se osobama starije životne dobi te svim dobnim skupinama kod jačih psihičkih i fizičkih napora.

Iznimna kvaliteta i sigurnost

U proizvode Bioreline® obitelji, od samih početaka planiranja i razvijanja pa do završene proizvodnje, uključen je niz stručnjaka iz različitih područja znanosti. Možete biti sigurni da su svi odabrani sastojci visoke kvalitete i sigurnosti, a proizvodnja konačnog proizvoda vrši se prema najvišim standardima.

Biorela® Immuno Protect biljne kapsule primjerene su i vegetarijancima, a dolaze u pakiranju koje sadrži troslojnu foliju čime se osigurava optimalna zaštita proizvoda tijekom cijelog roka valjanosti.

Kada imunitet pozove u pomoć, budite spremni uz Biorela® Immuno Protect – snažnu formulu za zaštitu imuniteta!

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Vitamin D i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Cink doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. ​

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo