Zdravlje

Zdravlje

Osvojite novu vodicu za ispiranje usta Listerine Green Tea

Za efikasno održavanje oralne higijene Listerine je lansirao novu vodicu za higijenu usne šupljine Green Tea. Pripremili smo 4 vodice, odgovorite na nagradno pitanje i za tjedan dana saznajte jeste li dobitnik!

Listerine je svoju već široku paletu proizvoda obogatio novim proizvodom koji će, zahvaljujući prirodnim sastojcima, zubima i usnoj šupljini podariti osjećaj dugotrajne svježine.

Zeleni čaj, glavni sastojak ove vodice, i u svakodnevnoj upotrebi se tretira kao pripravak za “uništavanje“ lošeg daha. Naime, prepun je antioksidansa te uspješno može uništiti bakterije koje su se nastanile u usnoj šupljini, a osim što je poznat zbog svog ugodnog okusa i povezanosti s higijenom usne šupljine, višestruko djeluje na opće zdravlje: pozitivno utječe na metabolizam, umanjuje mogućnosti nastanka raka, smanjuje kolesterol, pomaže kod rješavanja srčanih i probavnih problema.

Sve blagodati prirodnog ekstrakta ovog vrijednog sastojka nalaze se u novoj Green Tea vodici za ispiranje usta iz obitelji Listerine, dokazano učinkovitom proizvodu koji prirodno pomaže u prevenciji karijesa. Inspiriran prije svega prirodom, Listerine Green Tea jača i štiti zube čak i u teško dostupnim područjima, a sve kako bi se spriječio glavni neprijatelj zdravih zubi i usne šupljine – karijes.

Prema različitim istraživanjima, četkanje zuba uklanja samo 75 posto bakterija, dok milijuni bakterija i dalje ostaju u našim ustima. Stoga, uključivanje Listerine Green Tea vodice za ispiranje usne šupljine u svakodnevnu dentalnu higijenu pomaže u pravilnom odražavanju zdravlja usne šupljine, ali i lijepog i zdravog izgleda.

Za održavanje pravilne oralne higijene, uz Listerine Green Tea, potrebno je samo nekoliko minuta na dan, a dobri rezultati pozitivno utječu na cjelokupno zdravlje, samo dva tjedna nakon početka korištenja. Glavni je cilj zbog kojeg je Listerine razvio ovu novu jedinstvenu formulu koja sadrži prirodni ekstrakt zelenog čaja, podariti zubima blistavost i zdrav izgled, ali i potrebnu dozu odvažnosti i samopouzdanja kako ne biste skidali osmijeh s lica.

Imena dobitnika objavit ćemo za tjedan dana. 

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock, Listerine   

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo