Počinje novo doba u higijeni zuba i desni!

zubi-osmijeh-zubar1

Curaprox Hydrosonic zubna četkica pripada novoj generaciji zubnih četkica, koje rade na principu sonične tehnologije. Zahvaljujući toj tehnologiji, ne čiste samo vlakna četkice, već također i aktivna mješavina sline, vode i zubne paste stvorena u ustima za vrijeme procesa čišćenja, čime se osigurava izvrsna higijena zuba i desni.

Svakodnevno smo obasipani informacijama o novim, "revolucionarnim" sredstvima za higijenu zuba i desni, ali u individualnoj higijeni zuba i desni nema velikih pomaka. Dapače, karijesi, upale desni (gingivitis) i parodontalne bolesti među najčešćim su i najraširenijim bolestima današnjice.

Možda mislite da gubitak zuba ili krvarenje iz desni nije tako dramatična stvar, jer suvremena dentalna medicina ima učinkovita i brza rješenja. No, bitno je znati da nepravilna ili nedovoljna higijena zuba i desni utječe na cijeli organizam. Bakterije plaka koje nisu očišćene sa svih zubnih tkiva, putem krvi putuju po cijelom organizmu i dovode do povećanog rizika za nastanak sljedećih ozbiljnih stanja: infarkta, moždanog udara i plućnih bolesti, a kod rodilja do niže porođajne težine novorođenčeta. 

Djelovanje sonične četkice

Kako spriječiti upalu desni?

Jedini način da se spriječi upala desni i negativni utjecaji plaka na cijeli organizam je svakodnevno i temeljito čišćenje zubnih naslaga, posebno u teže dostupnim mjestima (rub desni, prostor između zuba). Danas je, uz užurbani način života, provođenje svakodnevne temeljite higijene svih teže dostupnih mjesta u ustima ponekad teško ostvarivo. Ovdje nam u pomoć priskače napredna - sonična tehnologija. 

Curaptox Hydrosonic četkica - jednostavan način do potpunog zdravlja

Curaden International AG, švicarski proizvođač sredstava za održavanje zdravlja zuba i desni, u suradnji s dentalnim stručnjacima, razvio je novu soničnu četkicu – Curaprox Hydrosonic.

Curaprox Hydrosonic zubna četkica pripada novoj generaciji zubnih četkica, koje rade na principu sonične tehnologije. Zahvaljujući toj tehnologiji, ne čiste samo vlakna četkice, već također i aktivna mješavina sline, vode i zubne paste stvorena u ustima za vrijeme procesa čišćenja, čime se osigurava izvrsna higijena zuba i desni.

Upoznajte prednosti sonične tehnologije

Sonična tehnologija uzrokuje vibraciju vlakana - kroz pomicanje naprijed i nazad velikom brzinom stvaraju se turbulencije u mješavini sline, vode i zubne paste. Te turbulencije osiguravaju da se plak temeljito odstranjuje s površine zuba i desni, ali također i iz područja koja su vlaknima nedostupna – gdje vlakna uopće ne dosežu (kao što su, primjerice, međuzubni prostori). U znanosti, taj efekt se naziva hidrodinamičnim efektom sonične četkice za zube. Zahvaljujući tome, ona čisti učinkovitije i uklanja ogroman broj bakterija plaka, čime pruža dugoročno očuvanje zdravlja zuba i desni. Također, zbog mekanih i nježnih Curen vlakana čisti i nježnije od ručne četkice za zube – ako se ispravno koristi, nemoguće je ozlijediti desni ili zube.

Kompletan set za održavanje oralne higijene

Rezultat - besprijekorno čisti zubi

Curaprox Hydrosonic četkica posebno je namijenjena osobama s problemom krvarenja desni, upalom desni, parodontalnom bolesti, ali i svima koji žele imati besprijekorno čiste zube.

Dolazi u kompletnom setu za održavanje oralne higijene -  s Curaprox Enzycal zubnom pastom (15 ml) koja je razvijena posebno za sonične četkice za zube, te tri različite veličine Curaprox interdentalnih četkica (CPS 07,09,011).

Curaprox Hydrosonic zubna četkica je razvijena u Švicarskoj te je podupiru znanstvena istraživanja. Više informacija potražite na new.curaprox.com i www.albidus.hr.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!